Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραγική ιστορία της διπλανής πόρτας-Πατρινός 38χρονος άνεργος πρώην οικοδόμος πατέρας 2 αγοριών 3,5 και 5 ετών έπαθε εγκεφαλικό-Ζουν πεινασμένοι σε τρώγλη στα Ζαρουχλέικα

Τραγική ιστορία της διπλανής πόρτας-Πατρ...

Ανεργη και η μητέρα - Μιλάει στο thebest.gr ο πρόεδρος του "Φωτεινού Αστεριού"

Ένας Πατρινός 38χρονος πρώην οικοδόμος που βιώνει την πιο σκληρή πλευρά της κρίσης, ανήμπορος πια να συντηρήσει την οικογένειά του και τα δύο μικρά αγοράκια του, έπαθε εγκεφαλικό. Η 30χρονη σύζυγός του άνεργη, κι αυτή, και τα ηλικίας 3,5 και 5 ετών αγοράκια τους ζουν το τελευταίο διάστημα κυριολεκτικά σε μια τρώγλη στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων.

Στερούνται και οι 4 των απαραίτητων καθημερινών για την διαβίωσή τους αγαθών, σύμφωνα με όσα εξηγεί στο thebest.gr o πρόεδρος του «Φωτεινού Αστεριού», Χρήστος Σπηλιόπουλος.

Η οικογένεια ζήτησε βοήθεια από το  Σύλλογο «Το Φωτεινό Αστέρι», ο οποίος συνολικά συνδράμει 380 οικογένεις της Πάτρας, με 720 παιδιά εκ των οποίων τα 40 με ειδικές ανάγκες. Η οικογένεια έχει ανάγκη από είδη διατροφής, ρούχα και παπούτσια για τα παιδιά, καθαριστικά για το σπίτι.

Συμπολίτες που μπορούν να βοηθήσουν καθώς και τεχνίτες για το σπίτι, το οποίο χρειάζεται άμεσα συντήρηση μπορούν να καλέσουν στον αριθμό 6981044800.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις