Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Θεαματική ισοπαλία στα Πηγάδια ανάμεσα σε Ξάνθη και Λεβαδειακό

Σουπερλίγκ: Θεαματική ισοπαλία στα Πηγάδ...

Οι ακρίτες ισοφάρισαν στο τέλος σε 2-2 αν και προηγήθηκαν της ομάδας του Μάντζιου

Ο Λεβαδειακός παρότι έμεινε πίσω στο σκορ και με παίκτη λιγότερο, κατάφερε σε ένα δίλεπτο να κάνει την ανατροπή. Ωστόσο, το πέναλτι-δώρο του Βερέμκο χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Ξάνθη (2-2).

Το ματς που άνοιξε την αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Super League, Ξάνθη και Λεβαδειακός έμειναν στο 2-2, σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, που έγινε στα Πηγάδια.

Ανώτεροι οι ακρίτες στο πρώτο μέρος, αποβολή στις αρχές του δεύτερου για τους Βοιωτούς, που κατόρθωσαν να γυρίσουν το ματς στο 1-2.

Στα τελευταία λεπτά ο Τριάδης κέρδισε πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Λουσέρο, χαρίζοντας τον βαθμό στους ακρίτες. Η Skoda απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, ενώ ο Λεβαδειακός εκεί που φαινόταν "σκοτωμένος" έδειξε πυγμή και πάθος και θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη.

Γκολ: Καρυπίδης (18'), Λουσέρο (πεν. 84') - Μπεν (63'), Μάντζιος (64')

ΞΑΝΘΗ (Ρ. Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Καρυπίδης, Γούτας, Μπέρτος (78' Παπαστεριανός), Φλίσκας (70' Σκούρτης), Λουσέρο, Νιέτο, Ορφανίδης (75' λ. τρ. Τριάδης), Σολτάνι, Καπετάνος.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Α. Μάντζιος): Βερέμκο, Τσουρίκοφ (36' Μανωλάς), Τριποτσέρης, Ουόν, Μουλόπουλος, Μαχαμάτ, Μαχαίρας, Μπεν (87' Στάθης), Ατζαγκούν, Γιακουμάκης, Μάντζιος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Εντυπωσιακή επιστροφή του Παναθηναϊκού στις νίκες-Συνέτριψε τον Ηρακλή στην Λεωφόρο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports