Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στον Πειραιά η Αντζελίνα Τζολί για τους πρόσφυγες - Το απόγευμα συναντάται με τον Αλέξη Τσίπρα - ΔΕΙΤΕ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Στον Πειραιά η Αντζελίνα Τζολί για τους ...

Το απόγευμα αναμένεται να επισκεφθεί την Ειδομένη

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί στις 17:00 το απόγευμα, με την Αντζελίνα Τζολί, η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα για να συμπαρασταθεί στους πρόσφυγες.

Νωρίτερα

Στο λιμάνι του Πειραιά, όπου βρίσκονται εγκλωβισμένοι σχεδόν από 4.000 πρόσφυγες και μετανάστες, βρέθηκε το πρωί η Αντζελίνα Τζολί, υπό την ιδιότητά της, της πρέσβειρας καλής θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Χθες αργά το βράδυ ματαιώθηκε τελικά η επίσκεψη της στη Λέσβο, όπου την περίμεναν από το πρωί, καθώς είχε προγραμματιστεί να μεταβεί στο νησί από τον Λίβανο όπου βρισκόταν.

Η ηθοποιός του Χόλλιγουντ, έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας λίγα λεπτά μετά τις 10 με ιδιωτικό αεροσκάφος και ακολούθως μετέβη στο λιμάνι του Πειραιά, όπου συναντήθηκε με τους πρόσφυγες.

Όπως μεταδίδει το protothema.gr , την ίδια ώρα υπάρχουν φήμες πως η διάσημη ηθοποιός θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ κατά πληροφορίες η Τζολί θα πάει το απόγευμα στον καταυλισμό των προσφύγων, στην Ειδομένη.


Πηγή βίντεο: zouglagr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight