Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΝΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΤΟ ΜΑΣΚΕ ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ ΤΖΙΝΑΣ ΤΣΑΡΔΑΚΑ-ΠΟΙΕΣ «ΣΥΝΕΛΑΒΕ» Ο ΦΑΚΟΣ ΤΟΥ THEBEST

ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΝΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΤΟ ΜΑΣΚΕ ΠΑΡΤΙ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Γυναικοκρατία χόρεψε στο Act

Πάνω από 50 συμπολίτισσες συναντήθηκαν στο πάρτι της πρώην αντιδημάρχου, αρχιτεκτόνισσας και τ. προέδρου της Καρναβαλικής Επιτροπής Τζίνας Τσαρδάκα στο θέατρο Act στα σκαλάκια Γεροκωστοπούλου την Πέμπτη το βράδυ. Καλές φίλες, ονόματα που συνδέθηκαν με την αλλοτινή, αστική καρναβαλική Πάτρα,  ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση με αφορμή τον πρόσφατο εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας αλλά και για να ξαναθυμηθούν, πώς διασκέδαζαν παλιότερα τέτοιες μέρες.

 

«Εμείς έχουμε ζήσει διαφορετικά το Καρναβάλι, στις εποχές με τα φυστίκια και το βερμούτ, από τις ημέρες που γιορτάζαμε στα σπίτια ή στον περίφημο χορό της Φιλαρμονικής.Ηθελα να διοργανώσω μια βραδιά για μεγαλύτερες γυναίκες που δεν πηγαίνουν σε χώρους clubbing αλλά αποδεικνύονται μεγάλες λάτρεις του χορού» μας εξήγησε η κ. Τσαρδάκα. Ετσι, εξασφάλισε το χώρο μετά από παραχώρηση του γιου της, σκηνοθέτη, λογοτέχνη και υπεύθυνου του Act Τηλέμαχου Τσαρδάκα και με τη βοήθεια του επιτελείου του θεάτρου «στήθηκε» η βραδιά. Προσφέρθηκαν χειροποίητα «καναπεδάκια»  που ετοίμασε η οικοδέσποινα με τη βοήθεια του σεφ Αριστοτέλη Πετρόπουλου, ενώ για το αποκριάτικο ντεκόρ φρόντισε η Σώσω Τζένου.

Η Τζίνα Τσαρδάκα φορούσε μια ανατολίτικη στολή από το μακρινό Ντουμπάι και κοσμήματα από την Κωνσταντινούπολη, όμως και άλλες κυρίες αξιοποίησαν «λάφυρα» από ταξίδια, ή συνδύασαν τα ρούχα τους με σύγχρονα καρναβαλικά αξεσουάρ. Στην πίστα ήταν ακούραστη η κ. Μαίρη Κόκκαλη αλλά ο φακός του thebest εντόπισε πολλές άλλες κεφάτες κυρίες. Μεταξύ άλλων ήταν εκεί οι Αγλαία Χρονοπούλου, Τιτίκα Βοσινάκη, Αθηνά Πραποπούλου, Βούλα Φλωράτου, Φρόσω Ανδρονοπούλου, Αντζελα Κωνσταντινοπούλου, Ελένη Μολφέτα, Ειρήνη Γκοτσοπούλου, Ασπασία Αργυριάδου, Μαρία Πέρπερα, Ασπασία Χριστοπούλου κ.α. Και του χρόνου!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View