Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΝΒΑ: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Αντετοκούνμπο-Νέο τριπλ-νταμπλ

ΝΒΑ: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Αντετοκ...

Δεν τα κατάφεραν οι Μπακς παρά την μεγάλη εμφάνιση του διεθνή άσου

Τρελαίνει κόσμο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Κόντρα στην Οκλαχόμα έκανε μια ακόμη μεγαλειώδη εμφάνιση μετατρέποντας πια σε συνήθεια τα τριπλ-νταμπλ, αλλά οι Μπακς δεν απέφυγαν την ήττα.

Σε μία φάση έκανε euro-step και εν συνεχεία κάρφωσε μπροστά στον Ibaka με το αριστερό χέρι. Σε μία άλλη τελείωσε τον αιφνιδιασμό με alley-oop κάρφωμα.

Στο τέλος της βραδιάς αριθμούσε το τρίτο του τριπλ-νταμπλ μετά το All-Star break. Ό,τι κι αν έκανε πάντως (και έκανε πάρα πολλά) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, δεν ήταν αρκετό προκειμένου να οδηγήσει το Milwaukee στη νίκη.  Η Oklahoma City αυτή τη φορά ήταν πολύ σοβαρή για να υποστεί και νέα κατάρρευση.

Η Thunder είχε το προβάδισμα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και παρότι είδε μία διαφορά 21 πόντων να πέφτει μέχρι τους δύο στις αρχές της τέταρτης περιόδου, έπαιξε αποτελεσματική άμυνα όταν έπρεπε και επικράτησε των Bucks με 104-96.

Ο Kevin Durant είχε 32 πόντους, 12 ριμπάουντ, 8 ασίστ και ο Russell Westbrook σημείωσε το 10ο φετινό του τριπλ-νταμπλ (15 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 11 ασίστ) για την OKC, η οποία επέστρεψε στις νίκες έπειτα από διαδοχικές ήττες και έχει πλέον 3-6 μετά το All-Star break.

Το πρόσωπο της βραδιάς πάντως ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Ελληνας φόργουορντ ξεκίνησε άσχημα το ματς (1/6 σουτ στην πρώτη περίοδο), ωστόσο το ολοκλήρωσε έχοντας 26 πόντους, 12 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 3 κλεψίματα, 4 τάπες, 10/11 ελεύθερες βολές, 8/20 σουτ, 2 λάθη σε 42'26'', άφθονες θεαματικές φάσεις και πιθανότατα το νούμερο ένα στο Top 10 της ημέρας!

Ο Γιάννης έγινε επίσης ο πρώτος παίκτης των Bucks που πέτυχε τρία τριπλ-νταμπλ στην ίδια σεζόν από τον Alvin Robertson (1990-91)! Έστω και δίχως κανένα αντίκρισμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΒΑ: Σε εκπληκτική κατάσταση ο Αντετοκούνμπο, οδηγεί το Μιλγουόκι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports