Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Άρης Αγγελόπουλος: "Επιτυχία το αργυρό μετάλλιο, αλλά αδικηθήκαμε"

Άρης Αγγελόπουλος: "Επιτυχία το αργ...

Τόνισε ο έμπειρος κόουτς της ΕΑΠ

Η εφηβική ομάδα βόλεϊ της ΕΑΠ είναι από χθες η δεύτερη καλύτερη στην Ελλάδα, θεωρητικά τουλάχιστον στην κατηγορία της, ωστόσο στους "μελανόλευκους" έχει μείνει η πικρία του τελικού, αφού θεωρούν ότι αδικήθηκαν.

Ο Άρης Αγγελόπουλος μετά το τελικό με τον Πήγασο Πολίχνης εξέφρασε τα παράπονα του για την διαιτησία των Μαρκάτη και Μιχαήλογλου τονίζοντας:

«Καταρχήν συγχαρητήρια και στις τέσσερις ομάδες που συμμετείχαν και σε όλα τα παιδιά. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό και ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και γέμισε το γήπεδο δημιουργώντας πολύ ωραία ατμόσφαιρα.

Όσον αφορά την ΕΑΠ ήταν επιτυχία η δεύτερη θέση, αλλά ήμασταν έτοιμοι για την πρώτη και θα μπορούσαμε να την πάρουμε. Όμως δυστυχώς αυτό που θα πω είναι ότι η διαιτησία δεν στάθηκε στο ίδιο ύψος της απόδοσης των δύο ομάδων, με συνέπεια να διαμορφωθεί έτσι το αποτέλεσμα.

Σίγουρα η ΕΑΠ δήλωσε ότι είναι εδώ, ότι έρχεται, ότι υπάρχει και η Πάτρα αθλητικά και σε επίπεδο βόλεϊ πρέπει να είναι υπερήφανη για το υλικό που έχει η ομάδα μας, το οποίο θα πρέπει να προσεχτεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεύτεροι στην Ελλάδα οι έφηβοι της ΕΑΠ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports