Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Ετήσια Χοροεσπερίδα της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης αυτή την Κυριακή στο Σαρόγλειο στην Αθήνα

Η Ετήσια Χοροεσπερίδα της Παγκαλαβρυτινή...

Στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας και Ρηγίλλης με ώρα προσέλευσης 11.30 το πρωί με 12 το μεσημέρι

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης, προσκαλεί όλους τους φίλους της, να συμμετάσχουν στην Ετήσια Χοροεσπερίδα για το 2016 που θα γίνει αυτή την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ) της Αθήνας στο ΣΑΡΟΓΛΕΙΟ, στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας και Ρηγίλλης με ώρα προσέλευσης 11.30 -12,00 πμ.

Στην κατά γενική ομολογία μοναδικής ομορφιάς και αρχοντιάς Μεγάλη Αίθουσα Τελετών της ΛΑΕΔ, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, θα ξανανταμώσουμε για ένα δυναμικό ξεκίνημα του νέου χρόνου. Η συμμετοχή καθενός ξεχωριστά και όλων μαζί, Καλαβρυτινών και φίλων μας, θα προσδώσει τον εναγκαλισμό και τη θέρμη, που με τη βούληση μας ανέκαθεν προσφέραμε για τη διαφύλαξη της δράσης των Καλαβρυτινών Πατριωτικών Συλλόγων και όλων των φίλων μας.

Να είμαστε όλοι εκεί για να συνοδοιπορήσουμε μέσα από την ενότητά μας, στις ιστορικές παραδόσεις του τόπου μας και στις αξίες μας, για να αντλήσουμε την ψυχική δύναμη που θα μας χρειαστεί στη δύσκολη αναμέτρηση με την πραγματικότητα. Παρά την οικονομική στενότητα, ο πλούτος της συμμετοχής όλων μας είναι αυτός που θα δώσει το χρώμα και την ουσία που θα εμπνεύσει τη δράση της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης για ένα δημιουργικό 2016.

Ο Καλαβρυτινός ΑρχιΣεφ Παναγιώτης Αλεξόπουλος με την ομάδα ΜΑΓΕΊΡΩΝ ΤΕΡΨΗ, θα φροντίσουν να απολαύσουμε υπέροχες γεύσεις με παραδοσιακά Καλαβρυτινά Προϊόντα, ενώ ο «Παγκαλαβρυτινός οίνος» (Brand της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης) θα ενισχύσει το καλό κέφι που θα εκτυλιχτεί σε Καλαβρυτινό γλέντι.

Δυο μουσικά σχήματα, η ομάδα Έντεχνου Τραγουδιού «Σαμπάχ» και το γνωστό σε όλους μοναδικό για την παραδοσιακή ποιότητα του Συγκρότημα του Γιώργη Δαλιάνη θα φροντίσουν να απολαύσουμε υπέροχες στιγμές.

Το μοναδικό σύνολο Παραδοσιακών χορών του Συλλόγου Λυκουριωτών και άλλα συγκροτήματα θα κάνει παρουσίαση δεξιοτεχνίας και Ελληνικών Χορών.

Η συνέχεια βεβαίως θα δοθεί με το γνωστό γλέντι των Καλαβρυτινών.

Η Παγκαλαβρυτινή Ένωση της Αθήνας υφίσταται από το 1896.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight