Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κεραυνός εν αιθρία η παραίτηση από το ΣΟΨΥ Πάτρας,της "ψυχής" του Συλλόγου Αγγέλας Τριανταφύλλου- Η αιχμή περί... πειρατών

Κεραυνός εν αιθρία η παραίτηση από το ΣΟ...

Η πιο δραστήρια Πρόεδρος του Συλλόγου και μάλιστα μια εκ των πλέον δραστήριων προέδρων συλλόγων πανελληνίως

Την παραίτησή της από το ΣΟΨΥ Πάτρας ανακοίνωσε σήμερα η Πρόεδρός του και "ψυχή" του Συλλόγου Αγγέλα Τρανταφύλλου, έπειτα από μια διαδρομή 6 χρόνων, η οποία είχε τη σφραγίδα της, καθώς παρέλαβε ένα σύλλογο με 100 μέλη και τον γινάντωσε παραδίδοντάς τον με παραπάνω απο 400, ενώ πρωταγωνίστησε στην δημιουργία πλήθους δραστηριοτήτων στην κοινότητα, ολοήμερων υπηρεσιών, την άντληση χρηματοδοτήσεων και την προσέλκυση δωρεών με αποκορύφωμα την τελευταία δωρεά από το Ίδρυμα Νιάρχος και τις προσλήψεις ειδικών επιστημόνων.

Είναι απορίας άξιον πως προκλήθηκε ξαφνικά αυτή η παραίτηση και ποιοί είναι αυτοί που ώθησαν σε αυτή την κατεύθυνση την πιο δραστήρια Πρόεδρο του Συλλόγου και μάλιστα μια εκ των πλέον δραστήριων προέδρων πανελληνίως, ενώ ερωτηματικά ανακύπτουν για το μέλλον του συλλόγου, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη κρίσιμα προγράμματα.

Μάλιστα η παραίτηση της κ. Τριανταφύλλου γίνεται λίγες μόνο μέρες πριν την μετακόμιση του Συλλόγου σε νέο κτίριο, κάτι που ή ίδια προώθησε και υλοποίησε.

Η ίδια πάντως στην παραίτησή της αφήνει αιχμή σημειώνοντας "Το ταξίδι ήταν συναρπαστικό και με ούριο άνεμο, μέχρι  που εμφανίστηκαν στο προσκήνιο οι... πειρατές".

Η ανακοίνωση παραίτησης, έχει ως εξής:

"To Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016, μετά από δύο τριετίες στην προεδρία του Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία (ΣΟΨΥ Πάτρας), υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση της προέδρου, εξαιτίας ισχυρότατων και αξεπέραστων διαφωνιών με το Δ.Σ., σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του Συλλόγου.

Η θητεία μου στον ΣΟΨΥ Πάτρας ήταν ένα ταξίδι προσφοράς στους ψυχικά πάσχοντες και τις οικογένειές τους, μια συνεχής αναζήτηση τρόπων ενίσχυσης του Συλλόγου, διεύρυνσης των δράσεων και των μελών του, κάλυψης των αναγκών όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών,  ρήξης με τους μύθους γύρω από την ψυχική ασθένεια, εξάλειψης του στίγματος που εμποδίζει την ένταξη των ψυχικά πασχόντων στον κοινωνικό και επαγγελματικό ιστό, υπεράσπισης των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων τους.

Αποχωρώ με την ικανοποίηση ότι κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια χωρίς ποτέ να υπολογίσω χρόνο ή κόπο για να γίνει ο ΣΟΨΥ σημείο αναφοράς κάθε συμπολίτη μας που αντιμετώπιζε ψυχικές δυσκολίες.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα κοινωφελή ιδρύματα, τις μικρές και μεγάλες εταιρείες και επιχειρήσεις, τους φορείς και κάθε ευαισθητοποιημένο συμπολίτη μας που στήριξαν την προσπάθεια του συλλόγου.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Συλλόγου για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλαν όλα αυτά τα χρόνια τόσο ανδεικνύοντάς με πρόεδρο επί δύο  συνεχόμενες τριετίες όσο και για τις προσπάθειες που κατέβαλαν για τη βελτίωση του Συλλόγου  σε επίπεδο υπηρσιών, έξωστρέφειας και χρηματοδότησης.

Το ταξίδι ήταν συναρπαστικό και με ούριο άνεμο, μέχρι  που εμφανίστηκαν στο προσκήνιο οι... πειρατές.

Εύχομαι, παρά ταύτα, η συνέχεια να είναι ακόμη καλύτερη προς όφελος των ψυχικά ασθενών και των οικογενειών τους καθώς τα συμφέροντα και οι ανάγκες τους είναι πάνω από όλα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις