Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα: Οι βετεράνοι αθλητές έκοψαν την πίτα τους

Πάτρα: Οι βετεράνοι αθλητές έκοψαν την πίτα τους

Κατα την εκδήλωση, τιμήθηκαν αθλητές που έχουν διαπρέψει

Την Κυριακή 07/02/2016 ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου Πάτρας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίττα της στην αίθουσα Τύπου του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αντώνης Κανελλόπουλος αναφέρθηκε στη χρονιά που πέρασε, στις επιτυχίες των αθλητών με τις παγκόσμιες επιδόσεις, ευχαρίστησε τα μέλη για τις προσπάθειές τους με μόνο έπαθλο το χαμόγελο και την αγάπη των συναθλητών και αναφέρθηκε επίσης για το δημόσιο έπαινο που αποκόμισε από τη δημοτική αρχή για τους αθλητές μέλη του.

Κατα την εκδήλωση, τιμήθηκαν οι αθλητές ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ Ανδρέας, παγκόσμιος πρωταθλητής στην κατηγορία του (90-94) στα sprint και στο μήκος, η ΜΑΚΡΗ Αγγελική, 1η Βαλκανιονίκης στο βάδην, η ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΥ Ελένη, 2η Βαλκανιονίκης στα 5000 μέτρα και ο ΒΑΛΑΧΑΣ Βασίλης, 3ος Βαλκανιονίκης επίσης στα 5000 μέτρα.

Ο ΣΕΒΑΣ Πάτρας ευχαριστεί το Δήμο Πατρέων και τους υπεύθυνους για τη διάθεση της αίθουσας Τύπου για την εκδήλωση, καθώς επίσης και το αρτοποιείο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ (Σούδας 3, πλ. Παπανδρέου) για την προσφορά της πίτας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports