Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Νίκη Ευρώπης για τον Πανιώνιο επί του Παναιτωλικού

Σουπερλίγκ: Νίκη Ευρώπης για τον Πανιώνι...

Οι κυανέρυθροι επικράτησαν με 2-0 στην Νέα Σμύρνη

Φέτος είναι η χρονιά του! Ο Πανιώνιος επικράτησε του Παναιτωλικού (2-0) των 10 παικτών (αποβολή Ρουσκουγιέδα 51’) και πλέον βρίσκεται με τον ΠΑΟΚ στην 4η θέση. Απίστευτη ευκαιρία του Μαρκόβσκι στο 0-0.

Στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης έπεσε η αυλαία της 21ης αγωνιστικής, εκεί όπου ο Πανιώνιος υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό και κατάφερε να πάρει ένα τρίποντο που τον έβαλε για τα καλά στην διεκδίκηση μιας θέσης για τα play offs της Super League.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τον Πανιώνιο να έχει πιο δυνατή εκκίνηση και τον Παναιτωλικό να ισορροπεί για τα καλά μετά το 15'.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες δίχως τέρματα, ωστόσο με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου η αποβολή του Ρουσκουγιέδα έφερε ανισορροπία στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Πανιώνιος εκμεταλλεύθηκε τα νέα δεδομένα και το πλεονέκτημα που απέκτησε έναντι των αντιπάλων του, με τον Ανσαριφάρντ στο 64' να δίνει το προβάδισμα στους "κυανέρυθρους" και τον Καραμάνο έξι λεπτά αργότερα να "κλειδώνει" τη νίκη για την ομάδα του Ουζουνίδη.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ανεπανάληπτη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο να προηγηθούν στο σκορ, αλλά ο Μάρκοβιτς έχασε μάλλον την ευκαιρία της χρονιάς.

Γκολ: 64' Ανσαριφάρντ, 70' Καραμάνος /

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Κόρμπος, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Τζανδάρης, Μπαργκάν (60' Ανσαριφάρντ), Μασούρας (80' Χαλκιαδάκης), Μπακασέτας (85' Καθάριος), Καραμάνος.

Παναιτωλικός (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Μάκος, Κέβιν, Μάρκος Πάουλο, Ρουσκουγιέδα, Ουάρντα, Κλέσιο (66' Κουτρομάνος), Κάπελ (81' Μουνιόθ), Μαρκόβσκι (76' Βασιλείου).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Σκέψεις για διακοπή του πρωταθλήματος από τον Κοντονή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports