Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Η Παναχαϊκή υποδέχεται (18:00) τον Ολυμπιακό

Βόλεϊ: Η Παναχαϊκή υποδέχεται (18:00) το...

Σε έναν αγώνα που οι "κοκκινόμαυροι" θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής, η οποία σήμερα το απόγευμα (18.00) θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Βόλεϊ Λιγκ "Πάμε Στοίχημα"  με στόχο να διεκδικήσει ότι καλύτερο.

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Γιώργος Λυκούδης, είπε: «Ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δύσκολο παιχνίδι και ποια ομάδα αντιμετωπίζουμε όμως στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό ανεξαρτήτως από τον αντίπαλο. Παίζουμε στην έδρα μας , πιστεύω πως θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ».

Από την πλευρά των παικτών, το λίμπερο Μένιος Ρουμελιώτης, δήλωσε: Η ομάδα έχει απελευθερωθεί και παίζει καλό βόλεϊ το τελευταίο χρονικό διάστημα. Γνωρίζουμε καλά τον Ολυμπιακό, έχουμε παίξει αρκετά φιλικά και ξέρουμε τον τρόπο παιχνιδιού του.

Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα δυσκολευτεί στο γήπεδο της Αγυιάς όπου νομίζω ότι ο κόσμος θα μας επιβραβεύσει για τις τελευταίες μας νίκες και θα δημιουργήσει ζεστή ατμόσφαιρα. Και φυσικά ο δικός μας στόχος είναι να πάρουμε ότι καλύτερο».

Η προετοιμασία της Πατρινής ομάδας ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής με απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο της Αγυιάς με τον Γιώργο Λυκούδη να μην αντιμετωπίζει προβλήματα και η αποστολή θα ανακοινωθεί λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Η τιμή των εισιτήριων έχει οριστεί στα 5 ευρώ και τα εισιτήρια θα προπωλούνται από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, στα εκδοτήρια του γηπέδου της Αγυιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Bόλεϊ: Η Παναχαϊκή παίζει Σάββατο και Τετάρτη με τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports