Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σούπερ Λίγκα: Δύσκολες αποστολές για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Σούπερ Λίγκα: Δύσκολες αποστολές για Ολυ...

Με ΠΑΣ Γιάννινα και Πλατανιά, αντίστοιχα

Δύσκολες αποστολές για Oλυμπιακό και Παναθηναϊκό περιλαμβάνει η 20ή αγωνιστική της Super League, η οποία θα ολοκληρωθεί σήμερα με πέντε αναμετρήσεις.

Ο πρωτοπόρος και αήττητος Ολυμπιακός θα επιδιώξει να πάρει την 19η νίκη του στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, που προέρχεται από το σπουδαίο «διπλό» στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου. Οι Πειραιώτες είναι το μεγάλο φαβορί για το «τρίποντο» σε μία έδρα που παραδοσιακά δεν περνούν ποτέ εύκολα.

Πολύ δύσκολο έργο αναμένεται να έχει και ο Παναθηναϊκός στην Κρήτη κόντρα στον Πλατανιά, που πριν από δύο αγωνιστικές έγινε η πρώτη ομάδα η οποία «έκοψε» βαθμούς από τον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν χωρίς τον τραυματία, Μάρκους Μπεργκ, ωστόσο, ο Αντρέα Στραματσόνι πήρε για πρώτη φορά στην αποστολή τον νεοαποκτηθέντα, Παναγιώτη Βλαχοδήμο.

Θεωρητικά την πιο βατή αποστολή θα έχει η ΑΕΚ που υποδέχεται την Βέροια στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο ντεμπούτο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο της «βασίλισσας» του Βορρά.Η Ένωση έχει το απόλυτο από την έναρξη του 2016  (7 νίκες σε ισάριθμα ματς, 4 στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο) και είναι το απόλυτο φαβορί απέναντι στη «βασίλισσα» του Βορρά που «καίγεται» για βαθμό ή, βαθμούς προκειμένου να απομακρυνθεί περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΑΕΚ-Βέροια (15:00), Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός (15:00), Ξάνθη-Ηρακλής (17:15), Πλατανιάς-Παναθηναϊκός (17:15), ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός (19:30).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σουπερλίγκ: Σοκ για τον ΠΑΟΚ στο φινάλε-Ισοφαρίστηκε από τον Ατρόμητο

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports