Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΙΤΑΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ«ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ»

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τί ετοιμάζουν οι κομιτατζήδες τελικά;

Mε φόρα" ατενίζει όλη τη φετινή καρναβαλική περίοδο το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πάτρας. Μετά το ξεφάντωμα στο καθιερωμένο πάρτι της Εναρξης που κράτησε ως τις 6 το πρωί στο Beau Rivage με όλο τον κόσμο να μιλάει για μια καταπληκτική βραδιά, το γνωστό σωματείο κόβει την πίτα του για το νέο έτος στο στέκι του, σε κλίμα «ανοιχτής» γιορτής για όλους τους φίλους του αυτή την Τρίτη το βράδυ και σχεδιάζει τις επόμενες εκδηλώσεις. Μιλήσαμε με τον πρόεδρο και αγαπητό οικογενειακό γιατρό της πόλης Παντελή Πανή, ο οποίος υπογράμμισε τη διάθεση για συνεργασία δυνάμεων και τις πολλές εμπνευσμένες ιδέες που παρουσιάζονται, έχοντας να αναμετρηθούν όμως με την γενικότερη οικονομική δυσπραγία.

Στιγμιότυπα από το πάρτι της τελετής Εναρξης

Στιγμιότυπα από το πάρτι της τελετής Εναρξης

Στιγμιότυπα από το πάρτι της τελετής Εναρξης

Ομως τί έπεται στις επόμενες εβδομάδες; Καταρχήν οι θίασοι του Κομιτάτου οδεύουν προς Επίκεντρο. Από 18 ως 21 Φεβρουαρίου θα παιχθεί το παιδικό έργο «Ο Χαλίφης, η Σαχραζάτ και η παρέα τους» σε σκηνοθεσία Βίκυς Αγόρα για όλη την οικογένεια. Από ρις 23 ως τις 28 του μηνός θα ακολουθήσει το σατιρικό θέαμα «Δρόμο παίρνει, δρόμο αφήνει» που έγραψαν ομαδικά οι ερασιτέχνες ηθοποιοί στη λογική της συρραφής διασκεδαστικών σκετς. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε και φέτος η Ολγα Μοσχόβου και τα σκηνικά-κοστούμια η αστείρευτη «βετεράνος» του είδους Ντούλη Δημητροπούλου. Το προτελευταίο Σάββατο της Αποκριάς θα διεξαχθεί το επιτυχημένον δρώμενο «Παζαροσαλάτα», ενώ με τη συμβολή του Δήμου πιθανότατα θα ντεμπουτάρει μια ολοκαίνουρια, πρωτόφαντη εκδήλωση δρόμου και θα διοργανωθούν θεματικά πάρτι . Το παιδικό πάρτι του Κομιτάτου δεν θα λείψει, μελετημένο όμως καλύτερα οργανωτικά μετά την μεγάλη περσινή απήχηση.

«Από τη στιγμή που ανέλαβα πρόεδρος είχα προτεραιότητα τις «ανοιχτές πόρτες» του Κομιτάτου. Συνεργασίες και συμπράξεις με όλους όσους καταπιάνονται με το Καρναβάλι . Αλλοι ασχολούνται περισσότερο με τον «Κρυμμένο Θησαυρό», άλλοι με το θέατρο, άλλοι ενδιαφέρονται για την πλάκα και τη διασκέδαση. Ολοι είναι πολύτιμοι. Ενδεικτικό είναι πως στην παράστασή μας έχουν εισβάλει πολλά νέα πρόσωπα , που φέτος αυξάνονται πολύ. Εκφράζονται και πολλές νέες  ιδέες που εξετάζουμε λόγω κόστους και πρακτικών δυσκολιών» εξηγεί στο thebestVIEW ο Παντελής Πανής. Αναμένουμε λοιπόν ορεξάτοι. Καλό Καρναβάλι!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View