Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Νικήτρια η ΑΕΚ στο ντέρμπι των δικεφάλων στο ΟΑΚΑ

Σουπερλίγκ: Νικήτρια η ΑΕΚ στο ντέρμπι τ...

Η ένωση επιβλήθηκε με 1-0 του ΠΑΟΚ

Για σεντόνι θα δείξει, αλλά μαντίλι κούνησε από σήμερα η ΑΕΚ! Με γκολ του Βάργκας και «άγγελο» ξανά τον Ανέστη, η «Ένωση» πήρε το ντέρμπι (1-0) και χάνεται απ’ τα μάτια του ΠΑΟΚ στη βαθμολογία.

Έξι νίκες σε έξι ματς έχει η ΑΕΚ μέσα στο 2016. Η έκτη ήρθε, την Κυριακή, απέναντι στον ΠΑΟΚ. Το γκολ του Ρόναλντ Βάργκας στο 33ο λεπτό ήταν αποδείχθηκε αρκετό για την Ένωση, σε μια φάση όπου ο Βενεζουελάνος νίκησε με δεύτερη προσπάθεια τον Βελλίδη, εν μέσω γενικότερης σύγχυσης στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο μισό του πρώτου ημιχρόνου, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή του. Ο Βενεζουελάνος πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 33ο λεπτό, αποτυγχάνοντας να νικήσει με την πρώτη τον Βελλίδη, αλλά καταφέρνοντας να το κάνει με τη δεύτερη.

Η ΑΕΚ κρατούσε εύκολα το προβάδισμα που είχε αποκτήσει από το πρώτο ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ να είναι υπνωτισμένος στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου.

Στο 83ο λεπτό, ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ χτύπησε με αγκωνιά εκτός φάσης τον Σιμόες και αποβλήθηκε, "σφραγίζοντας" με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την αρνητική του παρουσία.

Ο ΠΑΟΚ έφθασε κοντά στην ισοφάριση σε δύο περιπτώσεις αλλά ο Ανέστης - εξαιρετικός και σήμερα - και ο Αραβίδης του το αρνήθηκαν.

Γκολ: 33' Βάργκας

ΑΕΚ (Γκουστάβο Πογέτ): Ανέστης, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Άρθο, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπαρμπόζα (91' Σοϊλέδης), Βάργκας (61' Τζεμπούρ), Αραβίδης (91' Μπουονανότε)

ΠΑΟΚ (Ίγκορ Τούντορ): Βελλίδης, Κοροβέσης, Τζαβέλλας, Βίτορ (77' Ρικάρντο Κόστα), Κίτσιου, Τσίμιροτ, Τζιόλης (46' Μπερμπάτοφ), Μακ, Χαρίσης, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης (70' Ζάιρο)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Άνετο πέρασμα του Παναθηναϊκού από την Λιβαδειά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports