Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ποια είναι η γυναίκα που πέταξε την κότα στο Μέγαρο Μαξίμου – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ποια είναι η γυναίκα που πέταξε την κότα...

Γνωστή από τα παλιά...

Μια… γνώριμη του Αλέξη Τσίπρα είναι η γυναίκα που σήμερα, πριν από τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της ΝΔ, πήγε στο Μέγαρο Μαξίμου και πέταξε στο προαύλιο μια κότα! Πρόκειται για την Αυγή Βουτσινά, η οποία έχει απασχολήσει και στο παρελθόν με τις παρεμβάσεις της κατά του ΣΥΡΙΖΑ, τη δημοσιότητα.

Σήμερα «ξαναχτύπησε» φορώντας μία μαύρη μπλούζα που έγραφε: Παριστάνετε τους κόκορες, αλλά είστε κότες", πήγε έξω από το Μαξίμου και πέταξε μία κότα μέσα στον κήπο του πρωθυπουργικού γραφείου.

Μάλιστα είχε προαναγγείλει την «έφοδό της» στο Μαξίμου, αφού στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, ανέβασε την εξής φωτογραφία:

Η Αυγή Βουτσινά, μετά την ενέργειά της στο Μαξίμου προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα του Συντάγματος, όπως η ίδια αποκάλυψε μέσω Facebook, ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία με το εξής σχόλιο: «Στο αστυνομικό τμήμα ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ...γιατί έριξα μια κότα ζωντανή στο Μέγαρο Μαξίμου...!!!!»

Την τελευταία φορά που είδαμε την Αυγή Βουτσινά να απασχολεί τη δημοσιότητα ήταν κατά τη διάρκεια ανάγνωσης των προγραμματικών δηλώσεων του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.

Τότε, όταν ο πρωθυπουργός είπε πως η κυβέρνηση πήρε μία δύσκολη απόφαση και πως δεν κορόιδεψε κανέναν, εκείνη πετάχτηκα από τα θεωρεία της Βουλής και άρχισε να φωνάζει «Ο ελληνικός λαός, ψήφισε ΟΧΙ», αναφερόμενη στο δημοψήφισμα.

Επίσης, στις 13 του περασμένου Ιουλίου, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα είχε κάψει μια σημαία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight