Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σούπερ Λιγκα: Το ενδιαφέρον σε "Ζωσιμάδες" και Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Σούπερ Λιγκα: Το ενδιαφέρον σε "Ζωσ...

Για την 18η αγωνιστική

Δύο πολύ μεγάλα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό δεύτερο... πιάτο της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.

Η «αυλαία» θα ανοίξει στις 3 το μεσημέρι στους «Ζωσιμάδες», όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί την ΑΕΚ και θα κλείσει στις 7:30 το απόγευμα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί τον Πανιώνιο.

Το πολύ καλό ξεκίνημα που έχει μέχρι τώρα στο 2016 θα επιδιώξει να συνεχίσει η Ένωση στην πρωτεύουσα της Ηπείρου. Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ έχει 4 νίκες σε ισάριθμα ματς, 2 στο πρωτάθλημα και άλλες τόσες στο Κύπελλο επί του Λεβαδειακού, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι ικανή να φύγει με το «διπλό» από μία ομολογουμένως «καυτή» έδρα.

Ο ΠΑΣ προέρχεται από το «διπλό» επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, που μπορεί να μην του χάρισε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου, ωστόσο, γέμισε με αισιοδοξία τους παίκτες και το τεχνικό τιμ για την αντεπίθεση στον Β΄ γύρο του πρωταθλήματος.

Να επιστρέψει στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανιώνιο, από τον οποίο είχε γνωρίσει την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Νέα Σμύρνη (0-1). Το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, καθώς ο Παναθηναϊκός θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της ποινής που του επιβλήθηκε για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα: ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 15:00, Αστέρας Τρίπολης-Καλλονή 17:15, ΠΑΟΚ-Βέροια 17:15, Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 19:30.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σουπερλίγκ: "Χόρευαν" στην βροχή Λεβαδειακός και Ηρακλής στην Λιβαδειά

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports