Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

«ΜΥΡΙΣΕ» ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ: ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ «ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ» ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ, ΝΙΚΟΣ ΤΟΥΛΙΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ 16/1

«ΜΥΡΙΣΕ» ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ: ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ «ΓΡΑΦΤΕΙ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πότε «βγαίνουν» οι στολές

 

Οι μέρες των Χριστουγέννων μας αποχαιρέτησαν και η καρναβαλική Πάτρα «παραμονεύει»! Ο Δήμος και η Κοινωφελής Επιχείρηση Καρναβάλι-Τέχνες έχουν προτεραιότητες την παιδική αποκριάτικη πομπή και τη διοργάνωση της τελετής έναρξης.

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Οπως ανακοινώθηκε, αυτή τη Δευτέρα 11/1 ξεκινάει η κατάθεση αιτήσεων για τη Μεγάλη Παρέλαση των Μικρών, που φέτος θα γίνει στις 6 Μαρτίου, μια Κυριακή πριν τη Μεγάλη Τελική Παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού στις 13 Μαρτίου. Τα σχολεία και οι φορείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση μαζί με τον Κανονισμό Συμμετοχής (υπογεγραμμένο από τον υπεύθυνο κάθε ομάδας) στα αρμόδια γραφεία (Ακτή Δυμαίων 50, 1ος όροφος) ή μέσω email. Εχετε διορία μέχρι και την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίουκαθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, και ώρες 10.00 – 14.00. Για περισσότερες πληροφορίες τηλ2610314486.-[email protected].

Προβλέπονται πριν τη πομπή καρναβαλουπόλεις σε Ψηλαλώνια και άλλες περιφερειακές πλατείες με στατικά άρματα, θεατρα δρόμου, ζογκλέρ, χορό, μουσική κλπ

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ SITE

Το επίσημο site του Πατρινού Καρναβαλιού, www. carnivalpatras.gr,  ανανεώθηκε ριζικά και λανσάρεται ως χρηστικό, σύγχρονο, λειτουργικό  και προσαρμοσμένο στις ανάγκες της μεγάλης γιορτής της πόλης. Είναι σχεδιασμένο για μια εύκολη και ευχάριστη περιήγηση,  συνδυάζοντας την ιστορία του θεσμού με την πιο πρόσφατη δραστηριότητα των καρναβαλικών εκδηλώσεων του 2016. Στις «Χρήσιμες Πληροφορίες»,υπάρχουν χάρτης της παρέλασης του Καρναβαλιού των Μικρών και των μεγάλων παρελάσεων του τελευταίου Σαββατοκύριακου (με τις διαδρομές), καθώς και τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Πάτρας.Τέλος υπάρχουν τα στοιχεία επικοινωνίας με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Πατρινού Καρναβαλιού, μεταξύ των οποίων το κεντρικό mail της που είναι το [email protected]

H TEΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΜΕ ΑΒΑΝ ΓΚΑΡΝΤ ΤΟΥΛΙΑΤΟ

Οπως ήδη έγραψε το thebest.gr την τελετή έναρξης για φέτος έχει επιμεληθεί ο πρωτοπόρος και πολυβραβευμένος μουσικός και βιρτουόζος ντραμίστας Νίκος Τουλιάτος. Θα πλαισιωθεί από 35 επαγγελματίες καλλιτέχνες και δεκάδες μαθητές ωδείων και μουσικών σχολών καθώς και μέλη γκρουπ της πόλης.

Ο Νίκος Τουλιάτος εδώ και τέσσερις δεκατίες διοργανώνει και παράγει φεστιβάλ, συνθέτει για το σινεμά και το θέατρο, έχει κυκλοφορήσει 20 cd, έχει διδάξει σε σχολεία και το Ιόνιο Πανεπιστήμιο της Κέρκυρας και εμφανιστεί εντός κι εκτός συνόρων με μεγάλους αστέρες του πενταγράμμου.Εχει στο ενεργητικό του αμέτρητες συναυλίες και παραγωγές. Το όνομά του έχει συνδεθεί με την τζαζ, τον αυτοσχεδιασμό και τη χρήση αναπάντεχων αντικειμένων ως κρουστά όργανα. Θεωρείται ο πατριάρχης των κρουστών στη χώρα μας και ο Θάνος Μικρούτσικος τον έχει αποκαλέσει το «μεγαλύτερο ελληνα performer». Παίζει με τύμπανα, κατσαρόλες, ποτήρια, σφεντόνες ακόμα και με ... ουρλιαχτά. Ηταν υποψήφιος βουλευτής με το Συνασπισμό και το ΣΥΡΙΖΑ και είναι γραμματέας της Ενωσης Συνθετών Στιχουργών Ελλάδας. Το φεστιβάλ-camp Κρουστοπανήγυρις Αρτας, η ομάδα Ηχόδραση που ήχησε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι εκδηλώσεις Croussis Πετρούπολης ξεχωρίζουν στην πορεία του. Πρώην ναυτικός, δηλώνει πως «έχει παίξει παντού,τα πάντα, με όλους»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View