Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η σύζυγος Πατούλη είναι... υπερπαραγωγή - Φωτογραφίζεται μετά το σάλο στο ολόχρυσο σαλόνι και τα λέει...όλα

Η σύζυγος Πατούλη είναι... υπερπαραγωγή ...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις φωτογραφίες που πόσταρε ο σύζυγός της, δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, για τα «Χρόνια πολλά» στο Facebook, η Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη ανοίγει στον φωτογραφικό φακό τις πόρτες του σπιτιού της και φωτογραφίζεται σαν σταρ του Χόλιγουντ.

Εντελώς ακομπλεξάριστη, φορώντας τα αγαπημένα της ρούχα, εντυπωσιακές τουαλέτες σε διάφορα χρώματα, πόζαρε στον φακό του Down Town σε διάφορα σημεία του σπιτιού της, του διαμερίσματος με τις χρυσές λεπτομέρειες που, όπως και η ίδια αποκαλύπτει, μερικές φορές ενοχλούν και τον σύζυγό της, που της λέει με χιούμορ πως νιώθει σαν τον... Λουδοβίκο.

Η σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου μπήκε και σε περισσότερες λεπτομέρειες της σχέσης της με τον Γιώργο Πατούλη. Αποκάλυψε ότι δεν του αρέσει το lifestyle και ότι για αυτόν το λόγο θα ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη για εκείνον το να αποδεχόταν ενδεχόμενο πρόταση συμμετοχής στο Dancing With The Stars. Συμπλήρωσε όμως όταν ο δημοσιογράφος της είπε ότι δεν φαίνεται να επηρεάζεται, όμως, ιδιαίτερα, από τη γνώμη του. «Δεν μασάω, είμαι μια κατηγορία από μόνη μου.Αλλά ποτέ δεν με καταπίεσε. Ούτε στις στιλιστικές μου επιλογές». Οσον αφορά για αυτό που θα ήταν κάθετα αρνητικός ο δήμαρχος Αμαρουσίου, η κυρία Πατούλη αποκάλυψε: «Ξέρω ότι δεν θα του άρεσε να έκανα μια γυμνή ή αισθησιακή φωτογράφιση».


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight