Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 24 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 24 Δεκεμβρίου

Ζώδια

Τοξότης

Κοινωνικό και θετικό το κλίμα για την παραμονή των Χριστουγέννων, η οποία δίνει την ευκαιρία για ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ ειδικά το βράδυ θα είναι αρκετά ενδιαφέρον και ζωηρό στην κοινωνική σας ζωή. Αυξημένη δημοφιλία κι αισιοδοξία. Προσέξτε όμως κάποιες υπερβολικές συμπεριφορές και τις ακρότητες γενικά, ακόμα και στο φαγητό

Αιγόκερως

Στην παραμονή των Χριστουγέννων φαίνεται να τακτοποιείτε διάφορες δουλειές, μια μέρα αρκετά παραγωγική, ιδανική μάλιστα για νοικοκυριό. Μην το παρακάνετε με κάποιες λεπτομέρειες. Η θετική όψη Αφροδίτης-Δία δημιουργεί κλίμα αισιόδοξο και κάνει τα συναισθήματα καλοσυνάτα, ενώ δίνει την ευκαιρία για ωραία ταξίδια και όμορφες στιγμές με τις παρέες σας.

Υδροχόος

Ευχάριστη και ανέμελη η παραμονή των Χριστουγέννων για το ζώδιό σας, θα δώσει την ευκαιρία για διασκέδαση, φλερτ, εκδρομές, παιχνίδι και χαρά, ενώ ειδικά το βράδυ θα έχει ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Η θετική όψη Αφροδίτης-Δία βελτιώνει τα οικονομικά σας και σας κάνει αγαπητούς κοινωνικά. Προσέξτε ωστόσο τις σπατάλες, κυρίως για τη διασκέδαση.

Ιχθύες

Τον τομέα του σπιτιού τονίζει σήμερα η Σελήνη, κι έτσι είναι πιθανό την παραμονή των Χριστουγέννων να προτιμήσετε να την περάσετε με τους δικούς σας, ή σε μέρη με αρκετή θαλπωρή ή με άτομα που τα νιώθετε οικογένειά σας. Ωραία κοινωνική ζωή και ταξίδια. Αυτό που θέλει προσοχή είναι οι υπερβολές στο φαγητό και οι συναισθηματικές ακρότητες.

Κριός

Επικοινωνιακή θα είναι η παραμονή των Χριστουγέννων, με την Σελήνη απ' τους Διδύμους να κάνει το κλίμα ανάλαφρο και ζωηρό, ενώ ειδικά το βράδυ αναμένονται ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Η θετική όψη Αφροδίτης-Δία παράλληλα βοηθά τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα ερωτικά σας. Προσέξτε μόνο μην το παρακάνετε με τη φλυαρία.

Ταύρος

Μια καλή μέρα για τα οικονομικά και τα ερωτικά σας, αν και θα πρέπει να προσέξετε τις σπατάλες. Ωστόσο παίρνετε και δίνετε ωραία δώρα, ενώ η θετική όψη Αφροδίτης-Δία κάνει το κλίμα όμορφο στις σχέσεις και προσφέρει ωραίες στιγμές διασκέδασης, φλερτ και κοινωνικότητας. Όσοι εργάζεστε θα έχετε παραγωγική και προσοδοφόρα μέρα.

Δίδυμοι

Το ζώδιό σας διατρέχει η Σελήνη σήμερα, κι έτσι η παραμονή των Χριστουγέννων θα είναι για εσάς ζωηρή κι εξωστρεφής, ενώ μπορεί να πάρετε και κάποιες καλές πρωτοβουλίες, ειδικά το βράδυ, το οποίο αναμένεται ενδιαφέρον και με ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ. Προσοχή όμως σε υπερβολές κάθε είδους και σε σπατάλες.

Καρκίνος

Λίγο πιο εσωστρεφής για εσάς πιθανόν να είναι η παραμονή των Χριστουγέννων και μπορεί να προτιμήσετε να αποτραβηχτείτε, ίσως να κοιμηθείτε περισσότερο και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Παράλληλα όμως, η θετική όψη Αφροδίτης-Δία δίνει την ευκαιρία για ωραίες βόλτες, συναντήσεις και ταξιδάκια, ενώ ευνοεί και τα αισθηματικά και τη διασκέδαση.

Λέων

Θετικό και κοινωνικό το κλίμα για την παραμονή την Χριστουγέννων, ενώ η Σελήνη δίνει έμφαση στον τομέα της φιλίας, κι έτσι θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς. Η θετική όψη Αφροδίτης-Δία ομορφαίνει τα συναισθήματα και ενισχύει τα οικονομικά σας, ενώ αναμένονται ωραία δώρα και απολαύσεις. Προσέξτε τις σπατάλες ωστόσο.

Παρθένος

Αρκετά καλή μέρα για το ζώδιό σας η παραμονή των Χριστουγέννων, με την θετική όψη Αφροδίτης-Δία να φέρνει κέρδη, ωραία δώρα, τύχη, όμορφες βόλτες και ταξίδια, ενώ τα συναισθήματα γίνονται καλοσυνάτα και γενναιόδωρα. Αυτό που θέλει προσοχή είναι οι υπερβολές κάθε είδους, στο φαγητό, το ποτό και στις αντιδράσεις σας.

Ζυγός

Τον οίκο των ταξιδιών τονίζει σήμερα η Σελήνη, κι έτσι η παραμονή των Χριστουγέννων αναμένεται περιπετειώδης και αισιόδοξη. Το βράδυ δε, θα είναι αρκετά ενδιαφέρον, ενώ ίσως πάρετε και κάποιες καλές πρωτοβουλίες. Καλά πάνε τα οικονομικά, με αυξημένα έσοδα, ενώ αναμένονται ωραία δώρα, Απολαμβάνετε το καλό φαγητό και τις αισθήσεις.

Σκορπιός

Η θετική όψη Αφροδίτης-Δία κάνει την παραμονή Χριστουγέννων τυχερή και πολύ ευχάριστη για το ζώδιό σας, με αυξημένα κέρδη, δημοφιλία, χαρά και ωραία κοινωνική ζωή. Εύνοια και στα ερωτικά. Πιθανή οικονομική ενίσχυση από τρίτους. Παρασκήνια που βγαίνουν υπέρ σας. Οι φίλοι σήμερα είναι ευεργετική επιρροή και περνάτε πολύ καλά μαζί τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being