Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 8 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 8 Δεκεμβρίου

Ζώδια

Τοξότης

Ο Ήλιος απ' το ζώδιό σας σχηματίζει θετική όψη με τον επινοητικό Ουρανό, η οποία για λίγες ακόμα μέρες θα φέρνει πρόοδο και απρόσμενα, θετικά γεγονότα στη ζωή σας. Έτσι, αναμένονται εκπλήξεις ερωτικές ή άλλες, ενώ κι εσείς μπορεί να πάρετε ξαφνικές κι επιτυχημένες πρωτοβουλίες. Προσφέρει αέρα ανανέωσης η όψη αυτή.

 

Αιγόκερως

Ψυχική απελευθέρωση προσφέρει για λίγες ακόμα μέρες το θετικό τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού, λόγω του οποίου μπορεί να κλείνετε διάφορους κύκλους στη ζωή σας και να ξελαφρώνετε. Πιθανόν επίσης να προχωρούν με γρήγορο και απρόσμενο τρόπο ζητήματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων, και κάποια θέματα που έπρεπε να ολοκληρωθούν. Αρκετές συνειδητοποιήσεις, ζωντανά όνειρα.

 

Υδροχόος

Επιτέλους τα σχέδιά σας προχωρούν, πιθανόν και γρήγορα, ενώ το μέλλον ανοίγει πιο αισιόδοξο αυτές τις μέρες με τη θετική όψη Ήλιου-Ουρανού. Μια επιρροή που επίσης ευνοεί ιδιαίτερα τη δικτύωση, τη συμμετοχή σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, ίντερνετ, ενώ προχωρούν και επαφές ή συμφωνίες. Απρόσμενες συναντήσεις-εκπλήξεις και γνωριμίες ή μηνύματα και τηλέφωνα.

 

Ιχθύες

Πρόοδος στα επαγγελματικά και τα οικονομικά παρουσιάζεται αυτές τις μέρες με τη θετική όψη Ήλιου-Ουρανού, με εξελίξεις που μπορεί να μην περιμένατε, ενώ άτομα εξουσίας λειτουργούν έξυπνα κι επιβοηθητικά. Απρόσμενα έσοδα. Χρησιμοποιήστε την τεχνολογία και το ίντερνετ για να ανοίξετε πηγές εσόδων και για να προωθήσετε τον εαυτό σας και τη δουλειά σας.

 

Κριός

Πολύ καλή για εσάς η όψη τριγώνου Ήλιου-Ουρανού, η οποία για λίγες ακόμα μέρες θα προσφέρει σημαντικό αίσθημα ανανέωσης και προόδου της ζωής σας. Πρόοδος ειδικά υπάρχει σε διάφορες πρωτοβουλίες, ανοίγματα και ξεκινήματα, όπως επίσης και σε σπουδές, νομικά θέματα, ταξίδια ή  επαφές με το εξωτερικό, διδασκαλία και συγγραφή. Επινοητικότητα, λύσεις.

 

Ταύρος

Η θετική γωνία Ήλιου-Ουρανού φέρνει καλές και γρήγορες εξελίξεις σε θέματα οικονομικά, επαγγελματικά και στο κλείσιμο διάφορων ζητημάτων που σας απασχολούσαν, για λίγες ακόμα μέρες. Απρόσμενες χορηγίες, εξελίξεις σε επενδύσεις.  Παράλληλα, προσφέρει αίσθημα απελευθέρωσης απ' το παρελθόν και από προσκολλήσεις διάφορες. Ψυχική ανανέωση, πολλές συνειδητοποιήσεις.

 

Δίδυμοι

Ευχάριστες εκπλήξεις και θετικές εξελίξεις σε σχέσεις, συνεργασίες, φιλίες και δικτύωση φέρνει για λίγες ακόμα μέρες το ευνοϊκό τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού, και επιτέλους, πολλά πράγματα προοδεύουν. Δεσμοί ανανεώνονται, καινούργιοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας, δραστηριοποιείστε ακόμα σε καινούργιες ομάδες και συλλόγους, ενώ τα σχέδιά σας επίσης προχωρούν.

 

Καρκίνος

Μια αρκετά καλή όψη για τα επαγγελματικά σας, το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού για λίγες ακόμα μέρες θα φέρει απρόσμενες θετικές εξελίξεις και πρόοδο, ενώ σημαντικό ρόλο ενδέχεται να παίξει η τεχνολογία και το ίντερνετ – χρησιμοποιήστε τα. Είστε πιο επινοητικοί και παραγωγικοί, και ο τρόπος που δουλεύετε ανανεώνεται. Θετικές εξελίξεις και σε θέματα υγείας.

 

Λέων

Φρέσκο αέρα ανανέωσης φέρνει στη ζωή σας αυτές τις μέρες η θετική όψη Ήλιου-Ουρανού, λόγω της οποίας γίνονται ευνοϊκά ανοίγματα, ενώ είναι πιθανές εκπλήξεις και καλές εξελίξεις στα ερωτικά και με τα παιδιά. Επίσης προοδεύουν θέματα που αφορούν σπουδές, ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό, νομικές υποθέσεις, συγγραφή, διδασκαλία, δημιουργικά project.

 

Παρθένος

Ξεμπλοκάρει την ψυχολογία σας το θετικό τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού και σας απελευθερώνει από δεσμεύσεις και προσκολλήσεις του παρελθόντος. Για λίγες ακόμα μέρες επίσης φέρνει ευνοϊκές και απρόσμενες εξελίξεις σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα, και γύρω από οικονομικά θέματα, όπως δάνεια, επενδύσεις, χορηγίες, συντάξεις, κληρονομικά, φορολογικά, διατροφή συζύγου κλπ.

 

Ζυγός

Συναντήσεις έκπληξη ή απρόσμενα μηνύματα και τηλέφωνα φέρνει για λίγες ακόμα μέρες η θετική όψη Ήλιου-Ουρανού, ενώ μπορεί να γνωρίζετε άτομα νέα, φρέσκα, που σας ενθουσιάζουν. Μια όψη που φέρνει πρόοδο στις σχέσεις, τις συνεργασίες και σε επαφές ή συμφωνίες. Ξεμπλοκάρει το νου σας και προσφέρει πολλές ιδέες και συνειδητοποιήσεις. Απρόσμενα ταξιδάκια.

Σκορπιός

Αρκετά καλή για τα οικονομικά κι εργασιακά σας η όψη Ήλιου-Ουρανού, η οποία για λίγες ακόμα μέρες φέρνει απρόσμενα έσοδα και πρόοδο στον εργασιακό χώρο, ίσως με κινήσεις που δεν περιμένατε. Η τεχνολογία βοηθά στα παραπάνω. Ωραίες αγορές που σας ενθουσιάζουν. Θέματα υγείας ευνοούνται μέσα από εναλλακτικές μορφές θεραπειών και διατροφής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being