Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

HOTEL GRAND BRETAGNE: ΣΤΟ ΣΟΟΥ OSCAR DE LA RENTA ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΟΡΔΙΤΗ, ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

HOTEL GRAND BRETAGNE: ΣΤΟ ΣΟΟΥ OSCAR DE ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Mόδα και προσφορά από τις Καλλιπάτειρες

 

Μια από τις πιο κομψές συμπολίτισσες, η καλή μας φίλη Μαρία Ορδίτη παρευρέθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο καθιερωμένο fashion tea της Καλλιπάτειρας στις μεγαλοπρεπείς σάλες του εμβληματικού αθηναικού ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία» στη καρδιά της Αθήνας, συνοδευμένη από την αδελφή της Αγγελική Ορδίτη.

Η Μαρία μας προσέφερε τα δικά της φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση, καθώς ως μέλος του δραστήριου, φιλανθρωπικού σωματείου, παρακολούθησε την επίδειξη της αριστοκρατικής κολεξιόν του παγκοσμίου φήμης οίκου Oscar de la Renta, που συνδέεται με τα πιο πολυτελή και φίνα υλικά και πάνω απ’όλα με τη διαχρονική αρχοντιά. Χειροκροτήθηκαν υπέροχα κοκτέιλ φορέματα και σύνολα, τουαλέτες και νυφικά πάνω σε γοητευτικά μοντέλα, μεταξύ των οποίων και η λαμπερή Κατερίνα Ευαγγελινού.

Το γυναικοκρατούμενο κοινό θαύμασε αστραφτερά σμόκιν, ραφινάτα μαντώ, μεταξωτές αμπιγιέ μπλούζες, δημιουργίες με δαντέλες και διαφάνειες, αλλά τελικά τον μεγαλύτερο ενθουσιασμό προκάλεσε η παρουσία της πρυτάνεως του Πανεπιστημίου της Ευρώπης, Ελένης Αρβελέρ, που είχε τιμήσει το event και πέρυσι. Οικοδέσποινα ήταν η πρόεδρος της Καλλιπάτειρας, Κατερίνα Παναγοπούλου, ενώ παρών ήταν και ο αντιπρόσωπος του Oscar de la Renta, Χάρης Τσιμόγιαννης. Γνωστές κυρίες της πρωτεύουσας με κοινωνική προσφορά αναστάτωσαν τα φλας στην κυριολεκτικά κατάμεστη αίθουσα του ιστορικού ξενοδοχείου. Προσφέρθηκαν αρμυρά και γλυκά πιάτα για το τσάι αλλά και καλλυντικά και αρώματα ως δώρα στις παρευρισκόμενες. Η «δικές  μας» Καλλιπάτειρες φωτογραφήθηκανμε τις κυρίες Κατερίνα Παναγοπούλου, Ειρήνη Νταιφά αλλά και με την Ελένη Αρβελέρ.(Η Μαρία ήταν ντυμένη με χαρακτηριστικό Dolce e Gabbana, αλλά γενικότερα επικρατούσε κλασικό, βραδυνό ντύσιμο).

  • Θυμίζουμε πως το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο «Καλλιπάτειρα» προωθεί τις αρχές και τις αξίες του Ευ Αγωνίζεσθαι, ενισχύει τον αθλητισμό των ατόμων με αναπηρία και προωθεί το παραολυμπιακό κίνημα εδώ και 40 χρόνια.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View