Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Δύσκολη αποστολή στη Λευκάδα για τον Προμηθέα

 Μπάσκετ: Δύσκολη αποστολή στη Λευκάδα γ...

Σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση (ΕΡΤ2 - 17:00)

Στη Λευκάδα ταξίδεψε ο Προμηθέας, όπου σήμερα στις 5 το απόγευμα θα αντιμετωπίσει την τοπική Δόξα Λευκάδας, σ’ έναν αγώνα που θα μεταδοθεί ζωντανά από την κρατική τηλεόραση, και συγκεκριμένα από την ΕΡΤ2.

Η πατρινή ομάδα θέλει να διευρύνει το μίνι σερί που τρέχει πετυχαίνοντας την 4η συνεχόμενη νίκη του επί ενός αντίπαλου που έχει τους ίδιους στόχους, όπως ανέφερε και ο προπονητής των Πατρινών Μάκης Γιατράς σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος»:

«Παίζουμε με έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Η Δόξα διαθέτει πολλούς έμπειρους παίκτες και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Εμείς έχουμε σαν στόχο τη νίκη, όπως άλλωστε σε κάθε παιχνίδι».

Η ομάδα της Λευκάδας βρίσκεται στην 6η θέση με 4 νίκες και 3 ήττες (2-1 εντός και 2-2 εκτός) και διαφορά πόντων 515 - 543. Εντός έδρας έχει νικήσει  τη Λιβαδειά με 74-73 και τον Εθνικό με 81-78, ενώ έχει ηττηθεί με 75-84 από την Κύμη. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Σάκης Καρύδας είναι μέχρι στιγμής, 5ος σκόρερ, 1ος σε κλεψίματα, 2ος σε ασιστ, 3ος σε οικονομία και κερδισμένα φάουλ στην κατηγορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Mπάσκετ: Άνετη νίκη για Προμηθέα με 97-84

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports