Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Θέλει το τρίποντο στην Αλεξανδρούπολη η Παναχαϊκή

Βόλεϊ: Θέλει το τρίποντο στην Αλεξανδρού...

Κόντρα στον Εθνικό

Στην Αλεξανδρούπολη βρίσκεται η ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής, η οποία θα αντιμετωπίσει στις 6 το απόγευμα τον Εθνικό, σε μία ακόμα αμφίρροπη αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής.

Ο Εθνικός μετά από τρεις ήττες αναζητά τη χαρά της νίκης, ενώ η Παναχαϊκή μετά το «διπλό» στην Ορεστιάδα θέλει να ζευγαρώσει τις επιτυχίες στον Έβρο.

Ο Εθνικός μετά από τις ήττες με Άρη, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ θέλει να πάρει την τρίτη του νίκη που θα τον βελτιώσει βαθμολογικά. Ο πονοκέφαλος του Σάκη Μουστακίδη είναι η συντήρηση δυνάμεων του Λούκα Σούλιαγκιτς που δεν αγωνίστηκε με τον δικέφαλο για να μην επιβαρυνθεί. Για τους ακρίτες η νίκη θα παίξει ρόλο και στην ψυχολογία ενόψει του δύσκολου προγράμματος σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

«Με τον κόσμο για τη νίκη»

Ο λίμπερο του Εθνικού Άκης Δαρίδης είπε στη σελίδα του συλλόγου στο facebοοκ: «Η επιστροφή στις επιτυχίες είναι για εμάς μονόδρομος. Έχουμε έναν αντίπαλο στα μέτρα μας και τα πάντα θα εξαρτηθούν από εμάς. Αν παίξουμε όπως πρέπει, αν ακολουθήσουμε την τακτική που θα σχεδιάσουμε και αν είμαστε συγκεντρωμένοι τότε δεν θα έχουμε πρόβλημα. Θα παλέψουμε και είμαστε αποφασισμένοι ότι θα δώσουμε χαρά στον κόσμο που θα έρθει να μας υποστηρίξει».

Ο Δαρίδης απηύθυνε κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της Αλεξανδρούπολης να γεμίσει το γήπεδο, να δώσει δυναμικό παρόν για να βοηθήσει την ομάδα. Σε ότι αφορά την καταπόνηση από τους συνεχείς αγώνες, σημείωσε ότι είναι κουραστικό, αλλά «ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε αυτά τα παιχνίδια».

«Προσοχή ως τον τελευταίο πόντο»

Η Παναχαϊκή προέρχεται και αυτή από ήττα (από τον Ολυμπιακό) και αναζητά την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα και την δεύτερη εκτός έδρας μετά το 3-2 στην Ορεστιάδα. Ο Γιώργος Λυκούδης έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και δήλωσε για τον αγώνα με τον Εθνικό:

«Δίνουμε ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας όμως πιστεύουμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε πράγματα και αυτό ήρθαμε να κάνουμε. Βέβαια χρειάζεται να δείξουμε μεγάλη προσοχή από το πρώτο ως το τελευταίο πόντο του αγώνα για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Δύο νίκες ο Εθνικός

Τη σεζόν 2013-14 που και πάλι η Παναχαϊκή ήταν στην Volley League είχαν γίνει δύο αγώνες με τον Εθνικό να κερδίζει και τα δύο ματς με 3-1 σετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μ. Ρουμελιώτης: "Παίζουμε καλό βόλεϊ"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports