Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Eurocup: Τέλος στο σερί της ΑΕΚ-Ήττα από την Γαλατά στο ΟΑΚΑ

Eurocup: Τέλος στο σερί της ΑΕΚ-Ήττα από...

Οι κτιρινόμαυροι ηττήθηκαν με 86-73 από την Τουρκική ομάδα

Το πάλεψε, το προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε… Η ΑΕΚ κοίταξε στα μάτια τη Γαλατάσαραϊ, αλλά λάθη και αστοχία την υποχρέωσαν στην ήττα με 86-73 στο ΟΑΚΑ. Κορυφαίος ξανά ο Μαυροκεφαλίδης.

Από το 89-65 στο Abdi Ipekci (21/10) ως την αποψινή μάχη με τη Γαλατάσαραϊ στο ΟΑΚΑ μεσολάβησαν 9 σερί νίκες για την ΑΕΚ στο Eurocup και την Basket League.

Έπειτα, λοιπόν, από περίπου ένα μήνα που μετρούσε μόνο ροζ φύλλα, η "Ένωση" ηττήθηκε από την σαφώς ανώτερη Γαλατά με 73-86 και έπεσε στο 4-3 στον ΣΤ όμιλο του Eurocup, ενώ οι Τούρκοι παραμένουν στην κορυφή με ρεκόρ 6-1.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των παικτών του Ντράγκαν Σάκοτα ενώ 9.000 φίλοι της ΑΕΚ δημιούργησαν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ.

Μαζί τους και εκπρόσωποι της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, προεξαρχόντων των Δημήτρη και Γιώργου Μελισσανίδη οι οποίοι παρακολούθησαν τον αγώνα στο πλευρό του προέδρου της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλου.

Παρ’ όλα αυτά, η "Ένωση" δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την υπέρβαση κόντρα στη Γαλατά των Ντόρσεϊ, Λάσμε και ΜακΚόλουμ. Ηττήθηκε έπειτα από τέσσερις σερί νίκες στο Eurocup ωστόσο συνεχίζει να διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκριση στο LAST-32.

Η ΑΕΚ έκανε ξανά νωθρό ξεκίνημα (6-20, 8'04"), προσπάθησε να αντιδράσει στην τρίτη περίοδο όμως η ομάδα του Αταμάν κράτησε ως το τέλος το προβάδισμα.  Πλέον θα διεκδικήσει την πρόκριση στις αναμετρήσεις με τις Νίζνι (1/12, εκτός), Χάποελ (9/12, εκτός) και Νεπτούνας (16/12, εκτός).

Δεκάλεπτα: 15-23, 37-46, 58-63, 73-86.

ΑΕΚ (Ντρ. Σάκοτα): Παπαντωνίου 2, Σάκοτα 3, Χέρστον 20, Μιλόσεβιτς 9, Σκραμπ, Μαυροκεφαλίδης 26 (11 ριμπ.), Κάρτερ 8, Κατσίβελης 3, Καλαμπόκης, Μαυροειδής, Γουόρεν 2.

Γαλατάσαραϊ (Αταμάν): Σιλμπ 12, ΜακΚόλουμ 24, Μίτσοβ 18, Ντόρσεϊ 10, Εντγκέ 6, Αράρ, Τουρκγιλμάζ, Λάσμε 4, Σανλί, Γκριν 5, Γκιουλέρ 5, Κοκσάλ 5.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Τέταρτη σερί νίκη για ΑΕΚ στο EuroCup

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports