Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Τέταρτη σερί νίκη για ΑΕΚ στο EuroCup

Μπάσκετ: Τέταρτη σερί νίκη για ΑΕΚ στο EuroCup

Η ομάδα του Ντούσαν Σάκοτα ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της

Η ΑΕΚ είχε ξεκινήσει με 0/2 στον 6ο όμιλο του EuroCup αλλά έκτοτε μετρά τέσσερις συνεχείς νίκες και έβαλε υποψηφιότητα για να κατακτήσει την πρώτη θέση, μετά και το αποψινό «διπλό» στη Ρωσία με 82-78 στην παράταση με 82-78 (70-70 κανονική διάρκεια) επί της Κράσνι Οκτιάμπρ.

Η ομάδα του Ντούσαν Σάκοτα ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης, αν εξαιρεθεί η πρώτη περίοδος, αλλά η χαλάρωση στο τέταρτο δεκάλεπτο λίγο έλειψε να κοστίσει στην Ένωση, αφού ξανάβαλε την αντίπαλό της στο παιχνίδι και της επέτρεψε να διεκδικήσει τη νίκη στο έξτρα πεντάλεπτο.

Με καλάθι του Χέρστον και τρίποντο του Μιλόσεβιτς η ΑΕΚ προηγήθηκε με 64-55 στο 34΄, αλλά ένα «κρεσέντο» του Κούπερ, που πέτυχε τρία τρίποντα στο επιμέρους σκορ 11-2 που έτρεξαν οι Ρώσοι, επέτρεψε στη γηπεδούχο να ισοφαρίσει σε 66-66 και να προσπεράσει με 70-68 στα 53΄΄ πριν την λήξη.

Ο Μαυροκεφαλίδης ισοφάρισε, ο Κούπερ πήρε την τελευταία επίθεση αλλά αστόχησε στο τρίποντο και το ματς πήγε στην παράταση της ομάδας του αλλά το τρίποντο που επιχείρησε ήταν άστοχο και έτσι ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση, όπου και πάλι «καθάρισε» ο Μαυροκεφαλίδης.

Ο διεθνής σέντερ πέτυχε τους 7 από τους 12 πόντους της ΑΕΚ στον επιπλέον χρόνο, φτάνοντας συνολικά στους 28 και κάνοντας για ακόμη μία φορά φέτος double-double, αφού μάζεψε και 10 ριμπάουντ, ενώ είχε ανάλογη συμπαράσταση από τους Χέρστον (16π.) και Μιλόσεβιτς (11π., 9 ριμπάουντ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Στον Απόλλωνα Carna ο Γιώργος Διαμαντάκος

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports