Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Να γίνει το ντέρμπι εντός 15 ημερών ζητά ο Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο: Να γίνει το ντέρμπι εντός 15...

Την Τετάρτη (25/11) τα σπουδαία

Παράταση στην αγωνία για τον Παναθηναϊκό που περιμένει την Τετάρτη (25/11) τελικά, την κλήση του σε απολογία από το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League αλλά και την δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, για "εκτεταμένα επεισόδια" στο ντέρμπι των "αιωνίων" που δεν ξεκίνησε ποτέ το προηγούμενο Σάββατο (21/11).

Να γίνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εντός των επόμενων 15 ημερών όπως ορίζει και ο κανονισμός. Αυτό ζητά ο Παναθηναϊκός με την ένσταση την οποία κατέθεσε σήμερα στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

Οι πράσινοι με την ένσταση αυτή ζητούν να ακυρωθεί το φύλλο αγώνα το οποίο συνέταξε ο διαιτητής της αναμέτρησης, Παππάς και εν συνεχεία να πραγματοποιηθεί κανονικά το ντέρμπι μέσα στο διάστημα των δύο εβδομάδων.

Σήμερα αναμένεται να πάρει στα χέρια του τις εκθέσεις Αστυνομίας και παρατηρητών ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, ο οποίος θα ασκήσει δίωξη, πιθανότατα για εκτεταμένα επεισόδια!

Και οι δύο υποθέσεις, δηλαδή η ένσταση του Παναθηναϊκού αλλά και η δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα να εξεταστούν την προσεχή Παρασκευή και δεν αποκλείεται την ίδια μέρα να υπάρξουν και αποφάσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports