Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Κοντά σε Ντεβόν Σάντλερ ο Απόλλων Carna

Μπάσκετ: Κοντά σε  Ντεβόν Σάντλερ ο Απόλλων Carna

Ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να βρίσκεται στην Πάτρα αύριο (25/11)

Ο Κώστας Μέξας φαίνεται πως έχει βρει τον αντικαταστάτη του Πέρι Πέτι για την περιφερειακή γραμμή του Απόλλωνα, στο πρόσωπο του Ντεβόν Σάντλερ.

Ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να βρίσκεται στην Πάτρα αύριο (25/11) κι εν συνεχεία να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των "μελανόλευκων" για το παιχνίδι με την ομάδα των Βορείων Προαστίων.

Ο 24χρονος κόμπο γκαρντ (1.88) είχε συμφωνήσει φέτος με την Τσιμπόνα αλλά δεν αγωνίστηκε τελικά στην Κροατία ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Α2 Ιταλίας (Ομέγκνα), έχοντας κατά μέσο όρο 17 πόντους.

Αυτός που πάντως αφήνει μεγάλο κενό (ποσοτικά) με τη φυγή του είναι ο Ντέγιαν Τσουπ. Κι αυτό γιατί ο Κώστας Μέξας είναι υποχρεωμένος να αναζητήσει στην κοινοτική αγορά για τη διάδοχη κατάσταση, από τη στιγμή που είναι κλειστές (ή θα κλείσουν οσονούπω) οι θέσεις των τεσσάρων Αμερικανών που έχει δικαίωμα να διαθέτει κάθε ομάδα.

Έτσι, ο Απόλλων Πατρών δεν αποκλείεται να παραταχθεί με πέντε ξένους στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, αφού τούτη την ώρα μοιάζει δύσκολο να κλείσει και η εκκρεμότητα με τον κοινοτικό πάουερ φόργουορντ μέσα στις επόμενες πέντε ημέρες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Ο Απόλλων Carna ηττήθηκε με 56-76 από τον Αρκαδικό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports