Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ο Απόλλων Carna ηττήθηκε με 56-76 από τον Αρκαδικό

Μπάσκετ: Ο Απόλλων Carna ηττήθηκε με 56-...

Για την 7η αγωνιστική της Α1 Εθνικής

Ο Απόλλων Carna δεν μπόρεσε να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και κόντρα στον Αρκαδικό, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 56-76 για την 7η αγωνισιτκή της Α1 Εθνικής μπάσκετ των ανδρών.

Ο Φώτης Λαμπρόπουλος ήταν το πρόσωπο του πρώτου δεκαλέπτου. Ο έμπειρος φόργουορντ σημείωσε δέκα πόντους σε αυτό το διάστημα και φρόντισε να βάλει τον Αρκαδικό σε θέση οδηγού από το ξεκίνημα του αγώνα. Για την ακρίβεια, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 6-11 (4’), αλλά και με 8-17 (6’).Η διαφορά έφτασε στα επίπεδα των δέκα πόντων (10-20), περίπου 90 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε της πρώτης περιόδου (13-22).

Στη δεύτερη περίοδο, ο Αρκαδικός ήταν απίστευτα εύστοχος έξω από τα 6,75. Για την ακρίβεια είχε 9/10 προσπάθειες έως το σημείο στο οποίο προηγήθηκε με 17-37 (16’). Βαν Οστρουμ, Άιρλαντ ήταν οι παίκτες που πρόσφεραν το περιφερειακό σουτ. Αντιθέτως, ο Απόλλων Πατρών Carna δεν παρουσίασε την ίδια αποτελεσματικότητα, είχε 1/10 προσπάθειες, αλλά μέσα από την άμυνά του στα τελευταία τέσσερα λεπτά του πρώτου μέρους κατάφερε να μειώσει σε 25-39.

 

Το τζάμπολ του αγώνα έκανε τιμητικά ο Βασίλης Γεωργίου

Τα τρίποντα του Νουούτινεν, αλλά και οι λύσεις που έδωσε ο Βασίλης Καββαδάς μέσα στη ρακέτα βοήθησαν τον Αρκαδικό ώστε να διατηρήσει τον έλεγχο του αγώνα αλλά και διαφορά ασφαλείας στο τρίτο δεκάλεπτο. Για την ακρίβεια, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν να προηγηθούν έως και με +22 (31-53, 26’) έπειτα από εύστοχο σουτ τριών πόντων από τον Νουούτινεν. Τίποτε άλλαξε έως το τέλος της περιόδου καθώς ο Απόλλων Carna δεν είχε τον τρόπο αλλά και την ψυχραιμία ώστε να αντίδραση (38-56, 30’).

Η αγωνιστική άνοδος των Βεργίνη, Πάμπλαντ έδωσαν τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να μειώσουν στους 14 πόντους (45-59, 33’) με επιμέρους σκορ 7-3, αλλά ο Αρκαδικός δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στον έλεγχο του αγώνα. Πέντε πόντοι από τον Άιρλαντ κι ένα τρίποντο από τον Μπράουν έδωσαν ασφάλεια στους φιλοξενούμενους οι οποίοι μπήκαν στα τελευταία τρία λεπτά του αγώνα έχοντας διαφορά 17 πόντων (56-73).

 

Δεκάλεπτα: 13-22, 25-39, 38-56, 56-76.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Μονόδρομος η νίκη για τον Απόλλων Carna σήμερα (17:00) με Αρκαδικό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports