Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

AMERICAN MUSIC AWARDS:ΓΕΝΙΚΩΣ SEXY ΠΑΡΕΛΑΣΗ,ΔΕΚΑ OUTFITS ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΗ JLO

AMERICAN MUSIC AWARDS:ΓΕΝΙΚΩΣ SEXY ΠΑΡΕΛ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

"Ολα στη φόρα" από μικρές και μεγάλες

«Μάχη» για την πιο αποκαλυπτική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των λεγόμενων «ΑΜΑs»,δηλαδή των Aμερικάνικων Μουσικών Βραβείων 2015  έδωσαν νεαρές και μεγαλύτερες ντίβες του πάλκου, αφού το ζητούμενο δεν ήταν η κομψότητα και τα ενημερωμένα fashion trends αλλά η πιο τολμηρή, εκρηκτική show off περιβολή, που θα εξελιχθεί σε διεθνή «είδηση». Βέβαια το ότι η οικοδέσποινα, η 46χρονη λατίνα σούπερ σταρ Τζένιφερ Λόπεζ άλλαξε δέκα φορές  προσφέροντας τα πιο αισθησιακά στιγμιότυπα διαφορετικού ενδυματολογικού ύφους ήταν το στοιχείο που σφράγισε τελικά τη βραδιά της Κυριακής. Οι διαφάνειες ανέδειξαν τις καμπύλες και την αλαβάστρινη επιδερμίδα της ακόμα μια φορά υποδειγματικά.

Oι βρετανοί One Direction κατέκτησαν τον κορυφαίο, πολυπόθητο τίτλο «Αrtist of the Year» εκτοπίζοντας από το απόλυτο βάθρο βεντέτες όπως η Τέιλορ Σουίφτ , η Αριάνα Γκράντε ή η Νίνι Μινάζ,  ενώ κέρδισαν και  το ... «παράσημο» του αγαπημένου γκρουπ της χρονιάς. Μάλιστα ο επικεφαλής Χάρυ Στάιλς ήταν και το πραγματικό fashion icon της απονομής με λουλουδένιο κοστούμι Gucci.

Πάντως  στις κατηγορίες, υπερίσχυσαν οι Εντ Σίραν, Αριάνα Γκράντε, Λιουκ Μπράιαν, Κάρι Αντεργουντ,Νίκι Μινά, Ριάνα, Ενρίκε Ινγκλέσιας , ενώ η Τέιλορ Σουίφτ που ξετρελλαίνει τα κοριτσάκια όλης της υφηλίου επιβραβεύτηκε με το καλύτερο τραγούδι «Βlank Space» και με τη διάκριση του πιο αγαπημένου καλλιτέχνη . Ως performer στη φαντασμαγορική σκηνή διέπρεψε όπως πάντα η αγέραστη Τζένιφερ Λόπεζ με ολόσωμη φόρμα με έθνικ prints αλλά τραγούδησαν ακόμα οι Σελίν Ντιόν που μνημόνευσε την τραγωδία στο Παρίσι, οι Σελένα Γκόμεζ, Γουέν Στεφάνι, One Direction, Αριάνα Γκράντε, Goldplay, Tζάστιν Μπίμπερ,Νικ Τζόνας, Αλάνις Μόρισετ, κ.α.  Στην απονομή των βραβείων αναστάτωσαν τα φλας οι νεαρές και καλλίγραμμες Κένταλ και Κάιλι Τζένερ, Τζίτζι Χαντίντ και Ζεντάγια. Το παρατεταμένο φιλί της Μέγκαν Τρέινορ και  του Τσάριλι Πουθ στη σκηνή αλλά και η επανεμφάνιση της Κάιλι Τζένερ με το αγόρι της , τον ράπερ Τάιγκα τροφοδότησαν όλες τις κους κους στήλες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Eπειδή όπως θα δείτε η «αμερικάνικη» παράδοση της αισθητικής σε τέτοιες βραδιές υπερίσχυσε, θα σταθούμε απλά στην Γκουέν Στεφάνι που αν και σέξι, ήταν με τη μαύρη της μουσελίνα Yousef Al Jasmi σαν να ξεπήδησε από σελίδες couture περιοδικού.Αλλιώς επιμένουμε στο γλυκό αγγλάκι, Χάρυ Στάιλς. Α.ΜΠ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View