Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γ. Λυκούδης: "Θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο"

Γ. Λυκούδης: "Θα διεκδικήσουμε ότι ...

Η Πατρινή ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το μεσημέρι της Παρασκευής

Μια μέρα έχει απομείνει για το σπουδαίο παιχνίδι της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής η οποία το απόγευμα (18.00) του Σαββάτου, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Α.Ο. Κηφισιάς στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Bόλεϊ Λιγκ «Πάμε Στοίχημα».

Η Πατρινή ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το μεσημέρι της Παρασκευής και η μοναδική απουσία για τον προπονητή Γιώργο Λυκούδη, είναι αυτή του Θανάση Γεωργακόπουλου ο οποίος την Πέμπτη (12/11) παρουσιάστηκε σε μονάδα της Θήβας για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής, Γιώργος Λυκούδης, τόνισε: «Η μονομαχία με την Κηφισιά είναι ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας, απέναντι σε μια ομάδα που πλασάρεται στην πρώτη 4αδα της βαθμολογίας. Παρά τα προβλήματα τραυματισμών που έχουμε, θα πάμε στο παιχνίδι να στόχο να βγάλουμε ενεργεία και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Η αποστολή της Παναχαϊκής θα αναχωρήσει το απόγευμα της Παρασκευής και σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται οι εξής: Ν. Ρουμελιώτης, Μ. Ρουμελιώτης, Γ. Λιβαθηνός, Μ. Σαρικείσογλου, Γ. Τακουρίδης, Σ. Βλαχοστάθης, Π. Χρηστιάς, Σ. Ντονάς, Κ. Βασιλάκος, Ν. Μακρυγιάννης, Ν. Μαυραγάνης, Μ. Ιτάλο, Β, Κωστόπουλος και Θ. Καραμπέρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόλεϊ Λιγκ: Πρώτη νίκη της Παναχαϊκής στην Ορεστιάδα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports