Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: Στην επόμενη φάση η Εθνική U19

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: Στην επόμενη φάση ...
Λαλιώτη Αμαλία

Mετά τη νίκη επί της Μολδαβίας με 2-1

Την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πανηγύρισε η Εθνική Ομάδα U19, μετά τη νίκη επί της Μολδαβίας με 2-1.

Ο πρώτος στόχος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος επιτεύχθηκε και, πλέον, θα παίξει την πρωτιά του γκρουπ στην αναμέτρηση με την Πορτογαλία. Η ελληνική ομάδα ήταν ανώτερη και πήρε δίκαια το «τρίποντο» στο «Mangualde Municipal Stadium», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου του προκριματικού γύρου του Euro 2016, μετά και τη νίκη επί της Λιθουανίας πριν από 2 ημέρες. Πλέον, ο αγώνας της Κυριακής με τους Ίβηρες (17:00) θα κρίνει ποια ομάδα θα πάρει την 1η θέση του ομίλου.

Η εθνική προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό με τον Μεγαρίτη, αλλά στο 40΄ οι Μολδαβοί ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Ευαγγέλου μετά το δοκάρι του Μποΐτσιους. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια για την Ελλάδα με σκόρερ τον Σταθόπουλο (49΄).

Η σύνθεση της ελληνικής ομάδας: Αστράς, Κατράνης, Σβαρνάς, Ευαγγέλου, Βιδάλης, Μανθάτης, Ανδρούτσος (87΄ Αγγελόπουλος), Γαλανόπουλος, Μεγαρίτης, Σταθόπουλος (90΄+3΄ Ρεγκάκος), Λάμπρου (76΄ Μελισσόπουλος)

Μετά τον αγώνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Γκούμας δήλωσε: «Ήμασταν ποιοτικότερη ομάδα, τόσο από τη Λιθουανία όσο και από τη Μολδαβία. Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, είχαμε κλασικές ευκαιρίες για να το τελειώσουμε νωρίτερα και θεωρώ ότι αξίζαμε την πρόκριση. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και την Κυριακή θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη επί των Πορτογάλων, προκειμένου να πάρουμε και την πρωτιά του ομίλου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: Ντεμπούτο Σκίμπε στην Εθνική με το Λουξεμβούργο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports