Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 29 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα 29 Οκτωβρίου

Ζώδια

Σκορπιός

Ταλαιπωρούνται κάπως τα οικονομικά σας σήμερα με τις δύσκολες όψεις που σχηματίζει η Σελήνη, οι οποίες μπορεί να φέρουν αυξημένες υποχρεώσεις και έξοδα, ενώ ίσως χρειαστεί να στηρίξετε άλλους ανθρώπους ή να πρέπει να θυσιάσετε κάποια χρήματα. Πιθανά εμπόδια σε πληρωμές ή συναλλαγές. Επίσης προσοχή σε παρεξηγήσεις ή ψέματα στα ερωτικά.

Τοξότης

Κοινωνική μέρα μεν, με συναντήσεις διάφορες και γνωριμίες, ωστόσο η Σελήνη σχηματίζει δύσκολες όψεις, οι οποίες μπορεί να φέρουν σκληρές συμπεριφορές από και προς εσάς, όπως επίσης και εμπόδια σε ραντεβού. Επίσης προσέξτε τα ψέματα, τη θολούρα, την υπνηλία και τις αυταπάτες. Μην βασίζεστε σε υποσχέσεις που απλά εξυπηρετούν τη φυγοπονία σας.

Αιγόκερως

Μπορεί να θέλετε να βάλετε σε τάξη διάφορες λεπτομέρειες της καθημερινής σας ζωής αλλά και της εργασίας σας σήμερα, όμως οι δύσκολες όψεις της Σελήνης ενδέχεται να φέρουν εμπόδια και μπερδέματα. Προσέξτε τις παρεξηγήσεις και τις σκληρές συμπεριφορές στο χώρο δουλειάς. Πιθανόν να ειπωθούν και κάποια ψέματα ή αβάσιμες υποσχέσεις. Νοητική θολούρα.

Υδροχόος

Έμφαση στα ερωτικά και στις σχέσεις σας με τα παιδιά δίνει σήμερα η Σελήνη, αλλά θα σχηματίζει δύσκολες όψεις, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν σκληρές συμπεριφορές και παρεξηγήσεις ή ψέματα. Επίσης προσέξτε τις οικονομικές εξαπατήσεις ή υποσχέσεις. Πιο ανέμελο θα είναι το βράδυ και πιθανόν να καταφέρετε να βγείτε και να διασκεδάσετε.

Ιχθύες

Η δύσκολη αντίθεση Σελήνης-Κρόνου πιέζει την ψυχολογία σας σήμερα, κυρίως μέχρι το απόγευμα, ενώ μπορεί να φέρει εμπόδια και καθυστερήσεις στα επαγγελματικά και σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Αισθήματα ανεπάρκειας. Επίσης προσοχή στη σύγχυση, την υπνηλία, τα μπερδέματα και τα ψέματα, με το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα να θολώνει την ατμόσφαιρα και την κρίση.

Κριός

Πιθανόν να ξεκινά με επικοινωνιακά προβλήματα ή με εμπόδια στις μετακινήσεις η μέρα, με τη δύσκολη όψη της Σελήνης απ' τους Διδύμους με τον Κρόνο να φέρνει επίσης εμπόδια και σε σπουδές, νομικά θέματα και ταξίδια. Σκληρά λόγια. Ακόμα σήμερα χρειάζεται προσοχή στο νοητικό μπέρδεμα, στα ψέματα, τις υποσχέσεις και τις παρεξηγήσεις.

Ταύρος

Σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση σε θέματα οικονομικά, ενώ οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει μπορεί να φέρουν καθυστερήσεις ή εμπόδια σε πληρωμές, αγορές, πωλήσεις ή σε άλλες συναλλαγές και συνεννοήσεις. Μην στηρίζεστε σε υποσχέσεις και προσέξτε τις εξαπατήσεις. Αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις και έξοδα. Παρεξηγήσεις πιθανές ή ψέματα σε φιλίες.

Δίδυμοι

Στο ζώδιό σας μπήκε το πρωί η Σελήνη, μια μέρα με δράση και πρωτοβουλίες μεν, ωστόσο θα σχηματίσει δύσκολες όψεις, οι οποίες πιθανόν να φέρουν εμπόδια στην εκπλήρωση των θέλω σας. Πιθανές σκληρές συμπεριφορές, από ή προς εσάς. Το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα εφιστά την προσοχή σε αυταπάτες, εξαπατήσεις, υποσχέσεις, θολούρα.

Καρκίνος

Ένα ψυχικό μπέρδεμα και μπλοκάρισμα είναι λογικό να υπάρχει σήμερα με τις δύσκολες όψεις της Σελήνης, ενώ μπορεί να αποκαλύπτονται κάπως επίπονα ορισμένες αυταπάτες σας. Προσοχή σε εμπόδια στο χώρο δουλειάς. Μπερδέματα σε ταξίδια, νομικές υποθέσεις, σπουδές. Η υγεία και η διατροφή σας επίσης θέλουν καλύτερη φροντίδα – αποτοξινωθείτε.

Λέων

Με εμπόδια στη δικτύωση και στην επικοινωνία μπορεί να ξεκινά η μέρα, ενώ ίσως εκδηλωθούν και κάποιες απότομες συμπεριφορές σε φιλίες ή στα ερωτικά. Επίσης προσοχή χρειάζεται σε ψέματα και μπερδέματα, τόσο με τις παρέες και τον ερωτικό σύντροφο, όσο και μέσα σε συλλόγους, ομάδες, κόμματα ή στις επαφές σας στο ίντερνετ.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα τονίζει τα επαγγελματικά σας αλλά σχηματίζει δύσκολες όψεις, γι' αυτό μπορεί να υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις, ενώ προσοχή χρειάζεται σε αυστηρές κριτικές από άτομα εξουσίας – φανείτε υπεύθυνοι. Το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα ταυτόχρονα προκαλεί και θολούρα, μπερδέματα κι αυταπάτες. Προσοχή σε ψέματα και υποσχέσεις. Αποφύγετε αλκοόλ και χημικά.

Ζυγός

Δεν είναι και στα καλύτερά της η επικοινωνία σήμερα, με την αντίθεση Σελήνης-Κρόνου να φέρνει εμπόδια και καθυστερήσεις, τόσο σε συναντήσεις ή συνεννοήσεις, όσο επίσης και στις μετακινήσεις. Αυστηρά λόγια. Δοκιμασίες με συγγενείς. Ακόμα θα πρέπει να προσέξετε τα μπερδέματα στο χώρο δουλειάς ή για θέματα υγείας, σπουδών, νομικών, ταξιδιών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being