Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

Πάνος Απέργης: Τί παρουσίασε στην AXDW με μοντέλο την πατρινή Βασιλική Σταματοπούλου

Πάνος Απέργης: Τί παρουσίασε στην AXDW μ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Διαλέξτε καφτάνι!

Σε αεράτα κι εμπριμέ μεταξωτά καφτάνια καθώς και σε περίτεχνα κοσμήματα επένδυσε ο γνωστός πατρινός σχεδιαστής Panos Apergis στη νέα του κολεξιόν για την ερχόμενη άνοιξη-καλοκαίρι 2016.

Στο πραγματικά «δροσερό» σόου του, που χειροκροτήθηκε στην AXDW της Αθήνας, την τέταρτη μέρα, γοήτευσαν τα ιδιαίτερα prints με φολκλορικά μοτίβα, λουλούδια, αρτίστικα σχέδια σε μεγάλη χρωματική γκάμα. Τα σύγχρονα χιτώνια Panos Apergis κυμμάτιζαν ελεύθερα γύρω από το σώμα σχηματίζοντας «μύτες». Δεν έλειψαν φορέματα από δαντέλα, πλεγμένα βραχιόλια και κολιέ που παρέπεμπαν σε εργόχειρα και υφαντά. Ακόμα μια φορά ανέβηκε στην πασαρέλα ως μούσα του η όμορφη πατρινή Βασιλική Σταματοπούλου-σύζυγος του αιγιώτη γυμναστή, ηθοποιού και μοντέλου Νίκου Αναδιώτη. Με τα μαλλιά της σε έναν στραβό, περίεργο κότσο και έντονο μακιγιάζ στα μάτια περπάτησε με αυτοπεποίθηση και πλατύ χαμόγελο.

*Θυμίζουμε πως ο Πάνος Απέργης έκανε τα πρώτα του βήματα στη μόδα στην παιδική του ηλικία στην Πάτρα, στο ατελιέ ραπτικής και τα καταστήματα της μητέρας του Σοφίας Απέργη. Είναι σχεδιαστής με μεγάλη εμπειρία και έχει εργαστεί ως στυλίστας για πολλά χρόνια σε περιοδικά, τηλεόραση, κινηματογράφο και θέατρο, ενώ έχει σημαντική εμπειρία στη δημιουργία και το μάνατζμεντ μεγάλων εμπορικών καταστημάτων και ατελιέ μόδας.

Τα αξεσουάρ και τα ρούχα του είναι πραγματικά ξεχωριστά, αφού αντλεί έμπνευση απο την παράδοση, χρησιμοποιώντας έθνικ στοιχεία, ενώ κουρελούδες, τρέσες, σχοινιά, κρόσια,παραδοσιακά κεντήματα αποτελούν σήμα κατατεθέν του. Δημιουργίες του φιγουράρουν σε εκλεκτές μπουτίκ και στο Μουσείο Μπενάκη. Α.ΜΠ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View