Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Θέλετε να μάθετε κρητικούς χορούς; Αγιασμός και εγγραφές σήμερα στον Σύλλογο Κρητών "Το Αρκάδι"

Πάτρα:Θέλετε να μάθετε κρητικούς χορούς;...

Στις 5 το απόγευμα

Tο Δ.Σ του Συλλόγου Κρητών Πάτρας «Το Αρκάδι» γνωστοποιεί με ανακοίνωση του ότι και φέτος θα συνεχιστεί η δωρεάν διδασκαλία κρητικών χορών προς όλα τα μέλη και φίλους του Συλλόγου.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν 24 Οκτωβρίου 2015 ημέρα Σάββατο και ώρα 5.30 το απόγευμα για τις μικρές ηλικίες και την Κυριακή 25 Οκτώβρη και ώρα 5 το απόγευμα για τους μεγάλους όπου θα γίνει και Αγιασμός για την νέα χορευτική χρονιά. Λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος η παρουσία ειδικά για την Κυριακή είναι υποχρεωτική.

Από δω και στο εξής όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, οι δάσκαλοι θα είναι οι:Στέλιος Τσιμπλοστεφανάκης - Αργυρώ Φιλιππάκη Λιβάνη- Γιώργος Καραγιαννάκης και η Καδιανή Δημητρακάκη.

«Τους ευχαριστούμε για την μεγάλη τους προσφορά προς στο Σύλλογο και στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουν για την συνέχιση της παράδοσης του τόπου μας. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη», τονίζεται τέλος στην ανακοίνωση του Συλλόγου Κρητών της Πάτρας «Το Αρκάδι».

*Ο Σύλλογος «Το Αρκάδι» εδρεύει στην οδό Αγίας Σοφίας & Δοϊράνης 11, στην Πάτρα ενώ η ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο είναι η εξής www.toarkadi.gr.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις