Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά σήμερα Κυριακή μεσημέρι στο piato στο Ρίον

Δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά σήμ...

Ανοικτά και και την Τετάρτη ανήμερα της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου το μεσημέρι

Mε παιχνίδια και δράσεις δημιουργικής απασχόλησης υποδέχεται τα παιδιά, και αυτή την Κυριακή το μεσημέρι, το εστιατόριο piato στο Ρίον.

Από τις 12:30 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα, μέρος της αυλής μετατρέπεται σε ένα χώρο ευχάριστης και δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών.

Ζωγραφική, face painting, και ξεχωριστά παιχνίδια θα κρατούν απασχολημένα τα παιδιά, όσο οι μεγάλοι θα απολαμβάνουν τις ποιοτικές γεύσεις του γνωστού εστιατορίου στην καταπράσινη αυλή ή στη σάλα του piato.

Σκοπός του piato είναι να δώσει στους μικρούς του φίλους την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά την Κυριακή το μεσημέρι και στους γονείς τους τη δυνατότητα να απολαύσουν την Κυριακάτικη έξοδό τους, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την αναψυχή των παιδιών τους.

Δίπλα ακριβώς από το Σινέ Κάστρο στο Ρίο, όλες τις γεύσεις της σχάρας και της μαμάς, με τα πιο αγνά επιλεγμένα τοπικά προϊόντα.

Το piato θα είναι ανοιχτό και την Τετάρτη ανήμερα της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου το μεσημέρι, με βακαλάο σκορδιαλιά και τις υπόλοιπες αγαπημένες γεύσεις.

Piato Σώμερσετ 53 Ρίον, Τηλ. 2610 994329 και 6944284499

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight