Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα», μία δράση της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας το Σάββατο στη Ναύπακτο

«Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα», μία δράση της Π...

Στόχος είναι να τονιστούν οι επιπτώσεις της κατανάλωσης αλκοόλ σε σχέση με την οδήγηση

Αυτό το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015, στη Ναύπακτο θα πραγματοποιηθεί από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η δράση «Νύχτα χωρίς αλκοόλ», στο πλαίσιο της προστασίας και προαγωγής της υγείας του γενικού πληθυσμού, μέσω της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και τη συμμετοχή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Παράρτημα Ναυπάκτου.

Η όλη προσπάθεια όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, γίνεται στο πλαίσιο των συντονισμένων δράσεων για την Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα (European Night Without Accident), η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο, το τρίτο Σάββατο του Οκτωβρίου, έξω από νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, με σκοπό την ενημέρωση των νέων ανθρώπων για τη σχέση αλκοόλ και οδήγησης.

Το «παρών» θα δώσει η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, μαζί με στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας, και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Αντώνης Χαροκόπος.

Η δράση θα λάβει χώρα σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στο Λιμάνι της Ναυπάκτου.

Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι να συναντήσουν τους νέους στο δικό τους περιβάλλον και σε άμεση επικοινωνία μαζί τους να συζητήσουν, τα μέλη του Ινστιτούτου, για τις επιπτώσεις της κατανάλωσης αλκοόλ σε σχέση με την οδήγηση παράγοντας που αποτελεί μια από τις βασικότερες αιτίες πρόκλησης τροχαίων δυστυχημάτων στη χώρα μας, όπως και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος υπενθυμίζει ότι κατά τη διάρκεια της νυχτερινής διασκέδασης του Σαββάτου παρατηρείται τριπλασιασμός του αριθμού των θανατηφόρων τροχαίων συμβάντων.

Η φωτ. είναι από το σάιτ sinidisi.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις