Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εργασίες συντήρησης στο επαρχιακό δίκτυο Αιγιαλείας ύψους μισού εκατομμυρίου ευρώ - Υπεγράφη σύμβαση

Εργασίες συντήρησης στο επαρχιακό δίκτυο...

Στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαίας Γρηγόρη Αλεξόπουλου

Μία νέα σύμβαση για τη συντήρηση και την αποκατάσταση των οδοστρωμάτων στους επαρχιακούς δρόμους της Αιγιάλειας υπέγραψε σήμερα Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015 ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαίας Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Η υπογραφή της σύμβασης με τίτλο «Συντηρήσεις – Αποκαταστάσεις στις Επαρχιακές Οδούς Δήμου Αιγιαλείας έτους 2015», έγινε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη παρουσία του Δημάρχου Αιγιαλείας Θανάση Παναγόπουλου και του ανάδοχου.

Το έργο όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση – δελτίο Τύπου, είναι προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, με πιστώσεις από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΣΑΕΠ501) και αφορά στην αποκατάσταση επαρχιακών δρόμων του Δήμου Αιγιαλείας, με εργασίες ασφαλτόστρωσης, τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας και άλλων απαραίτητων εργασιών.

«Έχουμε μεγάλες ανάγκες σε Δήμους σε ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, όμως αρχικά προσπαθούμε εν μέσω μιας δύσκολης οικονομικής συγκυρίας να εστιάσουμε τις παρεμβάσεις μας σε επείγοντα και επικίνδυνα σημεία» επεσήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρ. Αλεξόπουλος συμπληρώνοντας πως «στόχος μας είναι μέσα από τους ελάχιστους πόρους που έχουμε να θωρακίσουμε την οδική ασφάλεια και να προστατεύσουμε τους συμπολίτες μας».

*Tα παραπάνω έργα είναι και πιο αναγκαία από ποτέ δεδομένης και της κατάστασης με τα άστατα καρικά φαινόμενα και τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργούν όπως με την καταιγίδα της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου σε Δυτική Αχαία αλλά και την Αιγιάλεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις