Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα: Πρόγραμμα άθλησης για όλους από το ΠΕΑΚ

Πάτρα: Πρόγραμμα άθλησης για όλους από το ΠΕΑΚ

Στη διάθεση του κοινού οι αθλητικοί χώρου του

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα "άθλησης για όλους", αναμένεται να πραγαμτοποιήσει τις επόμενες ημέρες το ΠΕΑΚ, όπου θα διαθέσει τις αθλητικές του εγκαταστάσεις προς τους πολίτες.

Αναλυτικά:  «Το ΠΕΑΚ στο πλαίσιο της Κοινωνικής του πολιτικής αποφάσισε να ανοίξει τους αθλητικούς χώρους, γήπεδα Τόφαλος, κολυμβητήριο Πεπανός και κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι, για τους Δημότες της πόλης με σκοπό την στήριξη του λαϊκού αθλητισμού και την αναβάθμιση του αθλητικού και πολιτιστικού επιπέδου της, με διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων και ημερίδων αθλητικού περιεχόμενου.

Το ΠΕΑΚ καλεί όλους όσους επιθυμούν να γίνουν αρωγοί της προσπάθειας να επικοινωνήσουν με τους αρμόδιους του ΠΕΑΚ, ώστε να σχεδιάσουν από κοινοί εξειδικευμένες αθλητικές δράσεις, μέσα στο γενικό πλαίσιο, αθλητισμός για όλους, που θα προωθούν την καλή υγεία και αναψυχή των πολιτών.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά που έρχονται σε επαφή με διάφορα αθλήματα για πρώτη φορά ή θέλουν ασχοληθούν χωρίς όμως τις υποχρεώσεις του αγωνιστικού αθλητισμού. Επίσης απευθύνονται σε ενήλικες που θέλουν να διατηρήσουν ή να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση και υγεία.

Τα προγράμματα αυτά είναι διαφορετικά από τις δράσεις των σωματείων που προάγουν τον αγωνιστικό αθλητισμό. Οι αθλητικοί χώροι θα είναι διαθέσιμοι για τέτοια πρόγραμμα τις πρωινές ώρες από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή. Αθλητικά και Ναυταθλητικά σωματεία, εκπολιτιστικοί σύλλογοι, εκπρόσωποι σχολείων, φορείς με κοινωνικό και πολιτιστικό πρόσημο, εάν επιθυμούν να μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον τους και να υποβάλλουν τις απόψεις τους.

Η διαβούλευση θα είναι συνεχής, χωρίς αποκλεισμούς και θα προσαρμόζονται ανάλογα με τις αθλητικές ανάγκες. Μεταξύ των βασικών κριτηρίων επιλογής προγραμμάτων άθλησης είναι η στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων τάξεων και των ανέργων που θέλουν να αθληθούν αλλά συναντούν οικονομικά.

Όπου απαιτείται λόγω του χαρακτήρα του αθλήματος (πχ κολύμβηση) ειδική μέριμνα, θα μπορούσαν να βοηθήσουν οργανωμένοι ναυταθλητικοί σύλλογου, οι οποίοι αν το επιθυμούν να μας παράσχουν τεχνική υποστήριξη για την υλοποίηση προγραμμάτων κολύμβησης, θα μπορούσαμε να αποζημιώσουμε με αντισταθμιστικά και όχι χρηματικά οφέλη τα οποία θα είναι  προϊόν διαβούλευσης.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο  2610 456131 και στο email: [email protected]».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Το ΠΕΑΚ «Α. Πεπανός» ανοίγει της πύλες του

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports