Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ιστιοπλοϊα: Συνεχίζεται σήμερα το Κύπελλο Φθινοπώρου 2015

Ιστιοπλοϊα: Συνεχίζεται σήμερα το Κύπελλ...

Που διοργανώνει ο ΝΟΠ

H εκκίνηση της πρώτης ιστιοδρομίας του φετινού δευτέρου Κυπέλλου Φθινοπώρου 2015, που διοργανώνει το ιστιοπλοϊκό τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Πατρών, δόθηκε χθες και οι αγώνες συνεχίζονται σήμερα.

Να θυμίσουμε ότι οι αγώνες που είναι αφιερωμένοι στην μνήμη του ιδρυτού του ΝΟΠ, Επαμεινώντα Πετραλιά.

Ο αρχικός σχεδιασμός για το φετινό Κύπελλο Φθινοπώρου είχε προγραμματιστεί να αποτελείται από τέσσερεις ιστιοπλοϊκές ημέρες (κατανεμημένες σε δύο Σαββατοκύριακα), η προκήρυξη όμως των εκλογών ανάγκασε τους διοργανωτές να ακυρώσουν τις πρώτες ιστιοδρομίες.

Την Παρασκευή το βράδυ πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνάντηση των κυβερνητών από τα συμμετέχοντα στον αγώνα σκαφών, στον στο «Θεατράκι Καφέ» στην Μαρίνα της Πάτρας , σε χώρο που είχε ευγενικά παραχωρήσει ο Αντιπρόεδρος του ΝΟΠ κ.Νίκος Αθανασόπουλος.

Στην συνάντηση αυτή έγινε παρουσίαση και ανάλυση των κανονισμών των ιστιοδρομιών από τον πρόεδρο της Επιτροπής Αγώνα κ. Γιώργο Σκλαβούνο, που είναι και ο ομοσπονδιακός προπονητής ιστιοπλοΐας και ήρθε από την Αθήνα καλεσμένος των διοργανωτών.

Το φετινό δεύτερο Κύπελλο Φθινοπώρου 2015 «Επαμεινώνδας Πετραλιάς» είναι ήδη μια επιτυχία καθώς η συμμετοχή σκαφών είναι διπλάσια της περσινής.

Ο ΝΟΠ δίνει ιδιαίτερη σημασία στο αγωνιστικό μέρος και για αυτό επέλεξε τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Γιώργο Σκλαβούνο να οργανώσει τις ιστιοδρομίες. Στο διήμερο θα γίνουν τέσσερεις (4) και σε αυτούς θα κριθούν οι τεχνικές ικανότητες των κυβερνητών και των πληρωμάτων.

Να τονίσουμε ότι μεγάλο ενδιαφέρον για τον ιστιοπλοϊκό αγώνα αφιερωμένο στον ιδρυτή του ΝΟΠ, αείμνηστο Επαμεινώντα Πετραλιά, έδειξε η κόρη του κα. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, η οποία είχε προσκληθεί να παραβρεθεί και να δώσει  την έναρξη της πρώτης ιστιοδρομίας.

Σε χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πρόεδρο του ΝΟΠ κ.Τάκη Γουρδούπη, η κα.Πετραλία, ενημέρωσε ότι αυτή την στιγμή δεν θα μπορέσει να βρεθεί στην Πάτρα, λόγω σοβαρών υποχρεώσεων και  ευχαρίστησε τον ΝΟΠ για την τιμή που της γίνεται στο όνομα του πατέρα της . Παράλληλα διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο ότι σύντομα θα επισκεφθεί την Πάτρα και τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιστιοπλοϊα: Αντίστροφη μέτρηση για το Κύπελλο

Ιστιοπλοϊα: Καλή εμφάνιση του ΝΟΠ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports