Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Περιοδεία της Λαϊκής Ενότητας στο Ρίο, Αγ. Βασίλειο, Ψαθόπυργο και Οβρυά- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Περιοδεία της Λαϊκής Ενότητας στο Ρίο, Α...

Συνομίλησαν με κατοίκους και επαγγελματίες

Στις περιοχές  του Ρίο, του Αγίου Βασιλείου και του Ψαθόπυργου, βρέθηκε χθες, Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου,  κλιμάκιο της  Λαϊκής Ενότητας Αχαΐας, με επικεφαλή τον υποψήφιο βουλευτή του συνδυασμού, Πάνο Χριστοδούλου, ενώ στην Οβρυά βρέθηκε, Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος βουλευτής του συνδυασμού Παύλος Τσεκούρας.

Τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας μίλησαν με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής, ενώ η αποδοχή της μόνης εναλλακτικής πρότασης, απέναντι στα μνημόνια, της Λαϊκής Ενότητας, ήταν εντυπωσιακή και στην συγκεκριμένη περιοδεία. Εντύπωση προκάλεσε μερίδα του κόσμου, που  όχι απλά δήλωσαν ότι θα στηρίξουν τον συνδυασμό την προσεχή Κυριακή, στην κάλπη, αλλά ζήτησε να ενταχθεί οργανωτικά στην προσπάθεια που θα συνεχιστεί και μετά τις εκλογές, στον μεγάλο αγώνα του λαού για την ακύρωση των μνημονίων.

Είναι σαφές, ότι παρά την απόπειρα των μνημονιακών δυνάμεων, να σβηστούν οι αντιμνημονιακές φωνές από την επόμενη Βουλή, ότι ο κόσμος βλέπει μέσα από την Λαϊκή Ενότητα την ελπίδα να ξαναφουντώσουν τα δίκαια αιτήματα για την κατάργηση της λιτότητας, και την αποκατάσταση της κοινωνικής  δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις