Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ένας γνωστός αθλητής της ρυθμικής ήρθε στην Πάτρα με την ιδιότητα του...dj

Ένας γνωστός αθλητής της ρυθμικής ήρθε σ...

Ο λόγος για τον Ολυμπιονίκη Βλάση Μάρα

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η παρουσία στην Πάτρα την περασμένη Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015, ενός αθλητή που μας έχει χαρίσει μεγάλες χαρές και διακρίσεις στον αθλητισμό και δη στην ρυθμική γυμναστική.

Ο λόγος για τον πρωταθλητή Ελλάδος και Ολυμπιονίκη Ρυθμικής Γυμναστικής, Βλάση Μάρα, που συμμετείχε ως Del Mar (όπως είναι το μουσικό του όνομα) στο μεγάλο μουσικό φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, το «Project Home Festival», που διοργανώθηκε με επιτυχία σε γνωστό στέκι στην Παραλία Πατρών.

Ο Βλάσης Μάρας - Del Mar ήρθε στην Πάτρα ειδικά για την συγκεκριμένη διοργάνωση και ενθουσίασε με τις μουσικές του επιλογές. Το event φιλοξενήθηκε στο «Nisi Bar Restaurant» που γέμισε από νεολαία και λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής.

Ο Del Mar, θεωρείται ένας από τους ανερχόμενους dj της ηλεκτρονικής dance μουσικής. Ο Βλάσης Μάρας, είχε την ευκαιρία να βρεθεί ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα της house και ηλεκτρονικής μουσικής όπως οι Mikee, Andrianos Papadeas, G. Seragos, G Pal, Dousk, Gus & Bonso, Dio Jr, Dj Angelo, P. Siampanis, κ.α.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως τα έσοδα της μουσικής βραδιάς αναμένεται να διατεθούν σε σημαντικά ιδρύματα της πόλης που φιλοξενούν παιδιά με νοητική στέρηση και ψυχολογικά προβλήματα!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight