Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ένας Χολυγουντιανός θρύλος βραβεύτηκε στο Μονακό από το ίδρυμα της Πριγκίπισσας Γκρέις

Ένας Χολυγουντιανός θρύλος βραβεύτηκε στ...

Ο λόγος για τον 79χρονο σταρ Ρόμπερτ Ρέντφορντ που συνοδευόταν από τη σύζυγο του Σίμπιλ

Ο 79χρονος Χολυγουντιανός μύθος του κινηματογράφου Robert Redford βρέθηκε το περασμένο Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015 στο Πριγκιπάτο του Μονακό, στο κοσμοπολίτικο Μόντε Κάρλο όπου παρέλαβε από τα χέρια του Πρίγκιπα Αλβέρτου και της Πριγκίπισσας Charlene του Monaco το ειδικό βραβείο του Ιδρύματος της αδικοχαμένης Πριγκίπισσας Grace – Γκρέις, το οποίο και θεσπίστηκε το 1983, μετά τον θάνατο της.

Ο γοητευτικός ηθοποιός Ρόμπερτ Ρέντφορντ που συνοδευόταν από την Γερμανίδα σύζυγο του Σίμπιλ Ζάγκαρςπου είναι εικαστική δημιουργός, όπως αναφέρει το σάιτ του Hello magazine, παραδέχθηκε "αστειευόμενος" πως δεν έτυχε πάντα θερμής υποδοχής από την βασιλική οικογένεια των Μονεγάσκων.

Χαμογελώντας ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ θυμήθηκε τις προσπάθειες του κατά το παρελθόν να συναντήσει την αείμνηστη μητέρα του Πρίγκιπα Αλβέρτου, την Πριγκίπισσα Grace του Monaco, το μακρινό 1956 όταν ο μόλις 20χρονος τότε Ρόμπερτ είχε πρωτοέρθει στην Ευρώπη για να σπουδάσει ζωγραφική.

"Δεν την συνάντησα ποτέ, θυμάμαι πως προσπάθησα αλλά απέτυχα," εξήγησε στο λόγο του ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ στην τελετή βράβευσης που έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο στο παλάτι του Μονακό παρουσία 300 υψηλών προσκεκλημένων, ανάμεσα τους και ο πρώην Τζέιμς Μποντ – Ρότζερ Μουρ.

Το γκαλά της τελετής βράβευσης είχε για σπόνσορα τον οίκο μόδας Κριστιάν Ντιόρ ενώ αυτή που έκλεψε τα βλέμματα και τις εντυπώσεις αλλά και του ίδιου του Ρέντφορντ ήταν η πανέμορφη Πριγκίπισσα Σαρλίν.

Όπως πρόσθεσε ο Ρέντφορντ που συνοδευόταν από την σύζυγο του Sibylle Szaggars (είναι η 2η σύζυγος του και παντρεύτηκαν το 2009), «ταξίδευα τότε από το Παρίσι για την Φλωρεντία και θέλησα να πάω στις Cannes και μετά στο κοντινό Monaco ενώ επιθυμία μου ήταν να μπορέσω να συναντήσω την Princess Grace που προηγουμένως ήταν ηθοποιός στο Χόλυγουντ".

Επίσης ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ πρόσθεσε πως η Γκρέις Κέλι που μάλιστα είχε τιμηθεί και με Όσκαρ ερμηνείας, υπήρξε μία υπέροχη ηθοποιός. «Είχε εξαιρετικό χιούμορ και μία μοναδική αύρα. Ήταν ομολογουμένως πολύ ελκυστική και κομψή ως γυναίκα», ήταν τα επαινετικά λόγια του για την Γκρέις Κέλι.

*Στο μεταξύ ο αγαπητός ηθοποιός, σκηνοθέτης και μάχιμος οικολόγος Ρόμπερτ Ρέντφορντ έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος αυτό το διάστημα.

Η νέα του ταινία ως πρωταγωνιστής, το «A Walk In the Woods» του Κεν Γουάπις όπου μαζί με τον Νικ Νόλτε διασχίζουν το μονοπάτι στα Απαλάχια Όρη από την πολιτεία της Τζόρτζια ως το Μέιν τα πήγε αρκετά καλά στα Αμερικάνικα ταμεία. Από την περασμένη Τετάρτη 2/9 που έκανε πρεμιέρα έως και την Κυριακή 6/9 το φιλμ όπου παίζει και η υπέροχη Έμμα Τόμσον, ξεπέρασε τα 10,5 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις, καταλαμβάνοντας την 3η θέση στο Αμερικάνικο box office. H φυσιολατρική αυτή ταινία που διακρίνεται και για το χιούμορ όσο και ανθρωπιά της (ο ελληνικός τίτλος είναι «Ταξίδι στην Αλαμπάμα») θα κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες από την προσεχή Πέμπτη 10/9 σε διανομή των εταιρειών Σπέντζος και Seven Films και αναμένεται να έρθει και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Οι φωτό είναι Getty Images.

*To βραβείο που απονεμήθηκε στον ξανθό θρύλο Ρέντφορντ στο Μονακό ήταν το 2015 Prince Rainier III Award, για τα επιτεύγματα του στις τέχνες αλλά και για την συνεισφορά του στην κοινωνία. Το βραβείο δόθηκε και στην σύζυγο του Σίμπιλ.

Oι δύο τους έλαμπαν από ευτυχία ενώ συνομίλησαν και αντήλλαξαν χειραψίες με όλους σχεδόν τους καλεσμένους του λαμπερού γκαλά.

Επιμέλεια - ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Με την Πριγκίπισσα Charlene του Μονακό.

Με την Πριγκίπισσα Charlene του Μονακό.

Με την Πριγκίπισσα Charlene του Μονακό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight