Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Αχαΐας των ΑΝΕΛ ο Νίκος Νικολόπουλος

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Αχαΐας των ΑΝ...
Βγενόπουλος Φάνης

Ποιοι συμμετέχουν στη λίστα των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Ο Νίκος Νικολόπουλος θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Αχαία, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου από την Πάτρα. Πέραν του κ. Νικολόπουλου στο ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά) οι εξής: Γιώργος Αναστασόπουλος (συντονιστής των ΑΝΕΛ), Κοντεσοπούλου Γεωργία, Λαϊνιώτης Γιάννης, Λαλιώτης Παναγιώτης, Λεχουρίτης Αντώνης, Ξηρού Μάντω, Γιώργος Τσενές και Χειμωνάς Δημήτρης.

Από τη λίστα απουσιάζει ο πρώην βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Θεόφιλος Βασιλείου, ο οποίος ήταν στο ψηφοδέλτιο τον Ιανουάριο.

Παράλληλα, ο κ. Νικολόπουλος, ανακοίνωσε ότι το απόγευμα της Κυριακής θα βρίσκεται στην Πάτρα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος και θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση.

Ο κ. Νικολόπουλος κάλεσε τους ψηφοφόρους της Αχαΐας να τιμήσουν με τη ψήφο τους, παρά τις όποιες πικρίες τους, το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ, ώστε να συγκυβερνήσουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενάντια στη διαπλοκή και το φαύλο πολιτικό σύστημα το οποίο εκπροσωπούν οι ΝΔ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ.

Κατά τον Νίκο Νικολόπουλου η συμμετοχή των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση αποτελεί εγγύηση για τη διαφύλαξη της ευρωπαϊκής πορεία της χώρας, αλλά και των αξιών της θρησκείας και της πατρίδας.

Αναφερόμενος δε, στη συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση Τσίπρα με τους δανειστές, τη χαρακτήρισε ως νέο μνημόνιο με σκληρά μέτρα, την οποία αναγκάστηκε η κυβέρνηση να συνθηκολογήσει, ώστε να μην χαριστεί η χώρα στον Σόιμπλε.

Πάντως ο Αχαιός πολιτικός εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι μέσα στα επόμενα τρία χρόνια και με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, θα έχει βγει η χώρα από το Μνημόνιο.

Όσο για το διακύβευμα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, αυτό κατά τον κ. Νικολόπουλο, είναι η μεγάλη σύγκρουση με τις δυνάμεις της διαπλοκής, οι οποίες θέλουν να φέρουν στην κυβέρνηση τους “θεληματατάρηδες” τους, δηλαδή τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις