Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τένις: Ο πρώτος γύρος του US Open

Τένις: Ο πρώτος γύρος του US Open

Εύκολα οι Τζόκοβιτς και Ναδάλ, εκτός ο Νισικόρι

Κάπως διαφορετικά είχε στο μυαλό του την πορεία του στο US OPEN ο Κέι Νισικόρι. Ο Ιάπωνας τενίστας αποκλείστηκε από τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, χάνοντας με 3-2 σετ από τον Γάλλο, Μπενουά Περ.

Το πρώτο σετ πήγε στον Περ με 6-4 γκέιμ, απάντησε ο Νισικόρι με 6-3 και 6-4 αντίστοιχα και μάλιστα είχε δυο ματς πόιντ στο τέταρτο σετ, που εντέλει κατέληξε στον Γάλλο στο τάι μπρέικ. Το πέμπτο σετ ολοκληρώθηκε με 6-4 και ο Περ προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο για τέταρτη φορά στην καριέρα του.

Στην επόμενη φάση θα ανταμώσει με τον Μαρσέλ Ιλχάν από την Τουρκία, ο οποίος απέκλεισε τον Τσέχο, Ράντεκ Στέπανεκ, που εγκατέλειψε στο τέταρτο σετ λόγω τραυματισμού.

Εξάλλου, ο Νόβακ Τζόκοβιτς πέρασε με ευκολία το εμπόδιο του Ζοάο Σόουζα με 3-0 σετ και θα παίξει με έναν εκ των Πόσπισιλ και Μάουρερ. Ο Σέρβος χρειάστηκε μόλις 1 ώρα και 11 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του Βραζιλιάνου με  6-1, 6-1, 6-1 γκέιμ.

Ο Ράφαελ Ναδάλ ξεπέρασε το εμπόδιο του Μπόρνα Τσόριτς από την Κροατία, νικώντας με 3-1 σετ (6-3, 6-2, 4-6, 6-4) και πέρασε στον επόμενο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν από την Αργεντινή.

Ο περσινός νικητής του US OPEN, Μάριν Τσίλιτς, απέκλεισε επίσης εύκολα τον Γκουίδο Πέγια με 6-4, 7-6(3), 7-6(3) και συνεχίζει στην διοργάνωση, ενώ ο Ελβετός, Ρότζερ Φέντερερ, ξεκινάει τους αγώνες του με αντίπαλο τον Λεονάρντο Μάγερ από την Αργεντινή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τένις: Ήττα για την Σακαρή στον πρώτο γύρο του US Open

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports