Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στην Δυτική Αχαΐα περιόδευσε ο Ανδρέας Κατσανιώτης – Συζήτησε και με νέους της περιοχής

Στην Δυτική Αχαΐα περιόδευσε ο Ανδρέας Κ...

Ο κ. Κατσανιώτης ετοιμάζει μια σειρά συνεχών περιοδειών σε όλο το νομό Αχαΐας

Στη Δυτική Αχαΐα βρέθηκε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος στις εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, Ανδρέας Κατσανιώτης συνεχίζοντας την προεκλογική του περιοδεία.

Ο κ. Κατσανιώτης όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, συνομίλησε με φίλους και με κατοίκους της περιοχής της Δυτικής Αχαΐας, απήντησε στα ερωτήματα που του θέσανε, συζήτησε μαζί τους για τις πολιτικές εξελίξεις και γνωστοποίησε τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, που θα οδηγήσουν σε έξοδο από την κρίση.

Ο Βουλευτής είχε επαφές με τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όπου συζήτησαν για τον προεκλογικό σχεδιασμό με σκοπό την καλύτερη και αποτελεσματικότερη διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα, που θα φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα για το κόμμα στο Νομό.

Επίσης, συναντήθηκε με νέους της περιοχής και συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματά τους αλλά και την σημερινή κατάσταση της χώρας που δημιουργεί αγωνία για το αύριο ιδιαίτερα στη νεολαία.

Ο κ. Κατσανιώτης ετοιμάζει μια σειρά συνεχών περιοδειών προκειμένου να επισκεφθεί όλες τις περιοχές της Αχαΐας μέχρι τις εκλογές και να συνομιλήσει με τους πολίτες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις