Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Στον πρώτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός

Πόλο: Στον πρώτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγ...

Του Πατρινού Χριστόδουλου Κολόμβου

Στον Α΄ όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ κληρώθηκε ο Ολυμπιακός του Πατρινού Χριστόδουλου Κολόμβου, μετά τη διαδικασία που διεξήχθη στο Ντουμπρόβνικ.

Οι «ερυθρόλευκοι» στάθηκαν άτυχοι, καθώς για τρίτη σερί σεζόν θα έχουν το μειονέκτημα να διεκδικούν ένα από τα δύο εισιτήρια για την τελική φάση, καθώς στον ίδιο όμιλο βρίσκεται η Έγκερ, η οποία θα είναι οι οικοδέσποινα του final-6 στη Βουδαπέστη και θα προκριθεί ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας απέφυγαν την κάτοχο του τίτλου Προ Ρέκο και θα αντιμετωπίσουν, εκτός έδρας την Έγκερ, καθώς και τις Μπαρτσελονέτα, Σπαντάου Βερολίνου και δύο ομάδες που θα προκύψουν από τα προκριματικά.

Αναλυτικά οι δύο όμιλοι:

1ος: Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), Έγκερ (Ουγγαρία), Ολυμπιακός (ΕΛΛΑΔΑ), Σπαντάου Βερολίνου (Γερμανία), Νικήτρια Γ΄ προκριματικού γύρου (ζευγάρι 1), Νικήτρια Γ΄ προκριματικού γύρου (ζευγάρι 4)

2ος : Προ Ρέκο (Ιταλία), Παρτιζάν Βελιγραδίου (Σερβία), Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (Κροατία), Γαλατάσαραϊ (Τουρκία), Νικήτρια Γ΄ προκριματικού γύρου (ζευγάρι 2), Νικήτρια Γ΄ προκριματικού γύρου (ζευγάρι 3)

Η εφετινή διοργάνωση ξεκινά το τριήμερο 4-6 Σεπτεμβρίου με τους αγώνες της Α΄ προκριματικής φάσης. Ο Β΄ προκριματικός γύρος, στον οποίο θα συμμετάσχει και η Βουλιαγμένη, θα διεξαχθεί σε τέσσερις ομίλους, το διάστημα 18-20 Σεπτεμβρίου, και θα ακολουθήσει ο Γ΄ προκριματικός, όπου τέσσερα ζευγάρια θα διεκδικήσουν σε διπλούς αγώνες (3 και 17 Οκτωβρίου) την πρόκριση στη 12άδα.

Η φάση των ομίλων θα αρχίσει στις 28 Οκτωβρίου 2015 και θα ολοκληρωθεί στις 18 Μαϊου 2016, ενώ το final-6 θα γίνει στη Βουδαπέστη, από 2 έως 4 Ιουνίου 2016. Στη τελική φάση θα προκριθούν οι δύο πρώτοι του Α΄ ομίλου, οι τρεις πρώτοι του Β΄ ομίλου και η οικοδέσποινα Έγκερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Με πρωταγωνιστή τον Πατρινό Χρ. Κολόμβο, ο Ολυμπιακός στον τελικό του κυπέλλου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports