Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Απόλλωνας: "Μας κάνατε υπερήφανους"

Απόλλωνας: "Μας κάνατε υπερήφανους"

Ο πατρινός σύλλλογος απέστειλε στον Πρόεδρο και το ΔΣ της ΕΟΚ επιστολή για την επιτυχία της Εθνικής εφήβων

Ο Απόλλωνας Πάτρας απέστειλε στον Πρόεδρο και το ΔΣ της ΕΟΚ την παρακάτω επιστολή με αφορμή την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα απο την Εθνική μας ομάδα των Εφήβων.

“Αξιότιμε πρόεδρε,

Η κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης απο τη χρυσή Εθνικη μας ομάδα μπάσκετ εφήβων αποτελεί ιδιαίτερη επιτυχία και ταυτόχρονα μεγάλο επίτευγμα για το ελληνικό μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα. Επισφραγίζει την αγωνιστική ανωτερότητα που επέδειξε σε όλη τη διάρκεια των αγώνων το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για ένα καλύτερο αύριο στο άθλημα μας.

Πρόκειται για μια επιτυχία που μας γεμίζει με χαρά και περηφάνια, μια περίοδο που η χώρα μας και όλοι μας έχουμε ανάγκη από τέτοια παραδείγματα ψυχικής δύναμης.

Το Πατραϊκό μπάσκετ αισθάνεται διπλά υπερήφανο μιας και μέλος της επιτυχίας αυτής ειναι και ενας αθλητής που προέρχεται απο την οικογένεια του και δεν ειναι άλλος απο το Νίκο Δίπλαρο. Τα συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στον ίδιο όσο και στον Έσπερο ΑΟΠΑ που όλα αυτα τα χρόνια επενδύει στα δικά μας παιδιά.

Η επιτυχία της Εθνικής μας ομάδας δεν είναι τυχαία καθώς προήλθε μέσα απο συστηματική και σκληρή δουλειά για αυτο και παρακαλούμε όπως δεχθείτε και μεταφέρετε στην τεχνική ηγεσία και τους αθλητές μας τα θερμά μας συγχαρητήρια”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρώτοι στην Ευρώπη οι "πιτσιρικάδες" του μπάσκετ - "Χρυσός" ο Πατρινός Νίκος Δίπλαρος - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports