Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η διοίκηση της Ε.Α.Π. καλωσορίζει τον προπονητή Τάκη Καλατζή

Η διοίκηση της Ε.Α.Π. καλωσορίζει τον πρ...

Αναλαμβάνει τη θέση του Υπευθύνου Ακαδημιών Μπάσκετ της Ε.Α.Π.

Η προσπάθεια ενίσχυσης αλλά και οργάνωσης της Ε.Α.Π. συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, ώστε το αύριο να είναι ακόμη καλύτερο από το παρόν και το παρελθόν.

Πρωταρχικό μέλημα του Δ.Σ. όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου – ανακοίνωση της διοίκησης, τα τελευταία χρόνια, είναι να δώσουμε βαρύτητα στα τμήματα υποδομών των τμημάτων μας, δημιουργώντας μέρα με τη μέρα τις καταλληλότερες προϋποθέσεις, ώστε οι αθλητές μας να απολαμβάνουν μια ολοκληρωμένη αθλητική εκπαίδευση.

Στο πλαίσιο αυτό προχωρήσαμε στην συνεργασία με τον προπονητή κ. Καλατζή Τάκη, εντάσσοντας στο υπάρχον τεχνικό τμήμα Μπάσκετ της ομάδας μας, όπου αναλαμβάνει τη θέση του Υπευθύνου Ακαδημιών Μπάσκετ της Ε.Α.Π.

Πρόκειται για έναν έμπειρο προπονητή, με επιστημονικές γνώσεις, οργανωτικά προσόντα, πείρα, διάθεση για δουλεία, όραμα και κυρίως αγάπη για τον αθλητισμό και τα παιδιά.

Όλα τα παραπάνω αποτέλεσαν κριτήρια για την επιλογή μας και πιστεύουμε ότι είναι ο καταλληλότερος για να ανταποκριθεί στο δύσκολο και σημαντικό έργο που αναλαμβάνει.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ε.Α.Π. και του ευχόμαστε καλή δύναμη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports