Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πανούσης: Ο Βαρουφάκης δρα στο όριο υπονόμευσης της Δημοκρατίας- Οσα ακούγονται χρήζουν δικαστικής διερεύνησης

Πανούσης: Ο Βαρουφάκης δρα στο όριο υπον...

«Ο Βαρουφάκης παίζει ένα παιχνίδι και έχει ένα ρόλο» σημείωσε

«Στα όρια της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας ο Βαρουφάκης», ήταν το σχόλιο του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιάνη Πανούση για το σοκαριστικό σχέδιο του πρώην υπουργού για παράλληλο τραπεζικό σύστημα και χακάρισμα των ΑΦΜ που ήρθε στος φως τις τελευταίες ημέρες και επιβεβαίωθηκε χθες με την αποκάλυψη του ηχητικού με την ομολογία του Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο κ. Πανούσης, μιλώντας στο ΣΚΑΪ,  σχολίασε καυστικά ότι πολλοί πολιτικοί παίζουν στο όριο υπονόμευσης της δημοκρατίας, «για να μη μιλήσω για εσχάτη προδοσία» είπε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών παίζει στα όρια της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, καθώς, όπως είπε, «ο κ. Βαρουφάκης και άλλοι νομίζουν πως έχουμε λαϊκή δημοκρατία» και υποστήριξε ότι όλα αυτά αποτελούν έμμεση υπονόμευση της δημοκρατίας, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα ότι όλα όσα ακούγονται για τον Βαρουφάκη χρήζουν δικαστικής διερεύνησης.

«Έτσι όπως καιει τον εαυτό του ο Βαρουφάκης, είναι σαν να είχε και να έχει σχέδιο. Η διαφορά ανάμεσα στο σχέδιο και στον δόλο δεν είναι μεγάλη», πρόσθεσε ο κ. Πανούσης, ενώ απέκλεισε κατηγορηματικά ανάμειξη του πρωθυπουργού στα σχέδια του πρώην υπουργού Οικονομικών, ενώ απέδωσε τις κινήσεις Βαρουφάκη σε μία προσπάθεια απαξίωσης του κ. Τσίπρα η οποία θα οδηγούσε σε μία απόπειρα μετάβασης σε έναν άλλο ΣΥΡΙΖΑ. «Ο Βαρουφάκης παίζει ένα παιχνίδι και έχει ένα ρόλο» σημείωσε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σάλος από το σχέδιο Βαρουφάκη για το Plan B και τις υποκλοπές των ΑΦΜ - To ηχητικό ντοκουμέντο και η απάντηση του πρώην Υπουργού

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις