Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 22 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα 22 Ιουλίου

Ζώδια

Λέων

Μπορεί να κλείνουν με επιτυχία ορισμένα γραφειοκρατικά, οικονομικά ή άλλα θέματα αυτές τις μέρες με τη θετική όψη Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα. Εποικοδομητικά βήματα και σε ό,τι αφορά το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα. Μια επιρροή που “τακτοποιεί” και τον ψυχικό σας κόσμο, μετά από τις πολλές ταραχές των προηγούμενων εβδομάδων.

Παρθένος

Ο ρεαλισμός και η πρακτικότητα για εσάς είναι το παν, ενώ αυτές τις μέρες με το θετικό τρίγωνο Ερμή-Κρόνου αυξάνει ακριβώς η πρακτικότητα και η αξιοπιστία στις επαφές, ενώ γίνονται επιτυχημένες συμφωνίες και συζητήσεις. Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή αυτή, η οποία ευνοεί τη δικτύωση και τις φιλίες. Εποικοδομητικά βήματα σε σχέδιά σας.

Ζυγός

Μια καλή όψη για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά, που ευνοεί τις επαφές με άτομα εξουσίας, τις συζητήσεις και τις συμφωνίες, το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα κάνει πιο αξιόπιστες τις συζητήσεις και οικοδομούνται καλά πράγματα. Επιτέλους νιώθετε ένα αίσθημα ασφάλειας σε πρακτικό επίπεδο, μετά από τις πολλές ταραχές του Ιουλίου.

Σκορπιός

Άλλη μια θετική όψη κορυφώνεται σήμερα με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, το τρίγωνό του με τον Ερμή, το οποίο αυτές τις μέρες κάνει πιο αξιόπιστη την επικοινωνία, προσφέρει ρεαλισμό στη σκέψη και γίνονται σοβαρές συζητήσεις κι επαφές. Προσφέρει αίσθημα ασφάλειας στα ταξίδια, ενώ εποικοδομητικά βήματα γίνονται σε προσωπικούς στόχους και νομικές υποθέσεις.

Τοξότης

Ευνοεί τις οικονομικές συμφωνίες και συζητήσεις η θετική όψη Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, μια επιρροή που κάνει τις επαφές πιο αξιόπιστες. Επίσης ευνοεί τις επαφές και την τακτοποίηση θεμάτων που αφορούν δάνεια, ασφάλειες, επενδύσεις, κληρονομικά, συντάξεις, διατροφή συζύγου κλπ. Επιτυχημένο κλείσιμο ζητημάτων. Σας τακτοποιεί όμως και ψυχολογικά.

Αιγόκερως

Σας αρέσει ο ρεαλισμός και τώρα με το θετικό τρίγωνο Ερμή-Κρόνου επιτέλους βλέπετε στο περιβάλλον σας περισσότερο πραγματισμό και αξιοπιστία, μια όψη που κορυφώνεται σήμερα και ευνοεί τις επαφές και τη δικτύωση. Η επικοινωνία με τον σύντροφο και τους φίλους καλυτερεύει και γίνεται πιο ώριμη και σωστή. Σχέδιά σας προχωρούν καλά.

Υδροχόος

Σήμερα κορυφώνεται μια καλή όψη για τα επαγγελματικά σας, η οποία ευνοεί ιδιαίτερα τις συμφωνίες, τις επαφές και τις συζητήσεις, οι οποίες αυτές τις μέρες γίνονται με περισσότερο ρεαλισμό, σοβαρότητα και αξιοπιστία. Πιθανόν να αισθάνεστε μεγαλύτερη καταξίωση κοινωνική κι επαγγελματική, και ο λόγος σας να επηρεάζει άλλους σε κοινωνικό επίπεδο.

Ιχθύες

Βάζει σε τάξη το νου σας και την επικοινωνία η θετική όψη Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, κι έτσι αυτές τις μέρες βλέπετε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά και ώριμα. Βελτιώνεται η επικοινωνία στα ερωτικά και με τα παιδιά και γίνονται εποικοδομητικές συζητήσεις. Επίσης εποικοδομητικά βήματα πιθανά και σε νομικές υποθέσεις. Ασφάλεια στα ταξίδια.

Κριός

Αυτές τις μέρες με τη θετική όψη Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα μπορεί να γίνονται επιτυχημένες επαφές και συμφωνίες που αφορούν θέματα σπιτιού, ακινήτων, οικονομικών, φορολογικών, κληρονομικών θεμάτων και επενδύσεων ή οικονομικών συνεργασιών. Μια όψη που επίσης βάζει σε τάξη τον συναισθηματικό σας κόσμο κι έχετε τώρα περισσότερο έλεγχο.

Ταύρος

Η καλή γωνία Ερμή-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα ευνοεί ιδιαίτερα τις επαφές και τις συμφωνίες, κι έτσι αυτές τις μέρες μπορεί να προχωρούν με αξιόπιστα βήματα διάφορες συζητήσεις. Ευνοεί την επικοινωνία και βελτιώνει την επαφή σας με τον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους και τους συγγενείς. Οι μετακινήσεις και τα ταξιδάκια γίνονται με ασφάλεια.

Δίδυμοι

Θετικές επαφές ή ακόμα και συμφωνίες σε οικονομικά κι εργασιακά φέρνει αυτές τις μέρες το καλό τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, κι έτσι επιτέλους βιώνετε μια σταθερότητα κι ασφάλεια, ενώ όσα λέγονται είναι περισσότερο αξιόπιστα. Πιθανόν να αναγνωρίζονται κάποιοι κόποι σας. Εποικοδομητικά και σωστά βήματα μπορεί να γίνονται και σε θέματα υγείας.

Καρκίνος

Λίγο πριν φύγει ο Ερμής απ' το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα μια θετική όψη με τον ώριμο Κρόνο, η οποία αυτές τις μέρες βελτιώνει και κάνει πιο αξιόπιστη την επικοινωνία, κάτι που φέρνει μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας προσωπικής κι αισθηματικής. Επιτέλους ίσως νιώθετε ότι μπορείτε να βασιστείτε στον ερωτικό σας σύντροφο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being